Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2020-06-24T05:18:12: 1

Brevkassespørgsmål

Betændelse i piercing

Indsendt af dreng16 år


hej jeg har fået lavet en Piercing i mit øjenbryn den 15 januar. jeg var god til at rense den i starten men så stoppede jeg men at gøre det så ofte som jeg burde. og nu er det hævet op og gør ondt der hvor Pieringen sidder så jeg er begyndt at rense den meget og grundigt. men jeg ved ikke om det kan rette op på det igen eller hvad jeg skal gøre?

dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2020-06-25T09:15:31 2
Sofie

Hej med dig,

Tak for dit spørgsmål.

Det lyder til, du har fået noget betændelse omkring piercinger, men jeg tænker, du gør det helt rigtige ved at begynde at rense din piercing igen, så det skal du bare holde fast i at blive ved med. Mon ikke betændelsen så småt forsvinder igen på den måde.

Hvis det bliver ved eller begynder at gøre mere ondt, kan du evt. gå forbi det sted, hvor du har fået lavet din piercing og spørge, hvad du kan gøre, og hvis du ikke har lyst til, eller du faktisk bliver lidt bekymret, kan du gå til din læge og høre, om han eller hun kan hjælpe. Uanset skal der nok være en løsning på det.

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym