Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-12-01T15:36:30: 1

Brevkassespørgsmål

Nervøs i gymnastik

Indsendt af pige12 år


jeg er en pige på 12 år jeg går til gymnastik og de sidste par gange har jeg ikke turde lave en flik og det kan alle de andre. Jeg begynder at græde og jeg kan slet ikke så er det jo ikke sjovt at går til gymnastik men jeg plejer at elske det 

Hvad skal jeg gøre ?

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2020-12-04T08:35:15 1
Rebecca

 Hej.

Jeg kan godt forstå at du er frustreret over ikke at kunne lave et flik, når alle de andre kan MEN nogle gange så tager det lidt længere tid end for andre. Det er der altså intet galt i. Mit råd er til dig, at du bliver ved med at prøve og ikke giver op selvom du føler at du ikke kan. For man kan det man vil og nogle gange kræver det bare lidt ekstra end for andre. Derudover så prøv at tænke på alle de andre ting ved gymnastik som du godt kan lide og hvorfor du startede og fokuser på de ting du godt kan. Jeg kan give dig et eksempel på en situation der også frustrerede mig meget (det er ikke den samme situation, men føles er den samme). 

Jeg startede til spansk og alle de andre fra mit hold de lærte at lave sætninger på spansk efter nogle uger. Jeg kunne stadig ikke lave sætninger på spansk og det påvirkede mig fordi alle andre kunne. Så det gik op for mig at det tog mig længere tid ikke nødvendigvis fordi vi var bedre til spansk, men vi er ikke alle ens. Det tog mig 2 måneder før jeg kunne lave sætninger, men jeg gav ikke op. Jeg prøvede og prøvede og til sidst så kunne jeg lave spanske sætninger. 

Det hele handler om at man prøver selvom du ikke kan de første gange, måneder, år for jeg kan garantere dig at det skal nok komme hvis du ikke giver op. Men du skal heller ikke gå og føle dig ked af det når du går til gymnastik og det skal ikke påvirke dig på daglig basis og du ved hvad du føler, men ikke lad det at de andre kan lave flik være afgørende for din glæde til gymnastik. Jeg håber du kunne bruge mit svar ellers er du velkommen til at skrive igen.  

Vh. Rebecca

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym