Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2021-02-14T00:06:41: 1

Brevkassespørgsmål

er jeg ved at blive skør!!!!!!

Indsendt af pige13 år


hej jeg er en pige på 13 som i den sisdte måned har drømt forskælige skør drømme om mine celebrety crushes (BTS) som f. eks. at jeg krammer en papfigur af en af medlemerne af BTS og jeg bliver krammet tilbage, det følgdes underligt nok ikke merkligt at kramme ham for det var som om jeg havet brug for det. ved godt at det lyder unsavgt men... ville ønske jeg kunne blive i den drøm for det var sempelhen så ret, jeg følgte mig beskyttet og drømmen var så virklig. jeg er faktisk en ret stor fan af BTS, fordi at ver gang jeg høre eller ser BTS for jeg bare en anderleds glede, jeg følger jeg kan være mig selv, jeg ved at de har været igenem så meget så når jeg ser dem smile bliver jeg glad. er bange for at jeg er ver at blive skør hjælp

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-02-15T05:45:14 1
Markus

 Hej.


Bare rolig. Hvis det at drømme om ting, man er meget optaget af, når man er vågen, gør én skør, så er du lige så skørs om alle os andre. For det er faktisk lige præcis det drømme er. 


Drømme afspejler hvad vi oplever i løbet af dagen, hvad vi tænker meget på og hvad der betyder meget for os. Så hvis du fortalte mig at du gik meget op i det her boyband, så ville jeg faktisk gætte på at det også var det du drømte om en gang imellen. Selv hvis du slet ikke havde fortalt mig om det med dine drømme. 


Med andre ord: Du er overhovedet ikke skør. Når det gælder drømme, fungerer du åbenbart præcis ligesom os andre. 


Håber det var et svar du kunne bruge til noget. Hvis jeg totalt misforstod det du skrev, eller mit svar var helt skævt, så skriver du bare til os igen.


mvh MarkusVær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym