Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-02-18T15:32:25: 1

Brevkassespørgsmål

Er bange for at blive udstillet som luder

Indsendt af pige14 år


Hej, igår aftens sneg jeg mig ud for at drikke sammen med 2 drenge. Jeg er ikke så tætte med dem men vi kede os så vi besluttede at købe en vodka. Jeg kunne mærke at de prøvede at gøre mig fuld så jeg spillede med på den fordi jeg vidste at de ville prøve på noget. En af drengene blev ved med at tage på mig og sagde at jeg spillede hellig fordi jeg ikke gad. Lidt senere tog den samme dreng mig hen bag en busk og spurgte om Blowjob. Jeg var ikke med på den men han blev ved med at spørge også vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre fordi jeg gad ikke at de skulle være sure på mig så jeg sagde fint nok bare så længe han ikke fortæller det videre. Det er her hvor jeg er lidt bange, jeg vil ikke have at han skal fortælle det videre, kan ikke rigtigt stole på ham pga at jeg ikke er så tæt med ham. Jeg kommer fra en by hvor sådan nogle rygter hurtigt spreder sig og det vil jeg helst også gerne undgå her.
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-02-22T01:00:34 1
Lotte

Kære du

Jeg har lidt svært ved at tyde, om det var en okay oplevelse eller om den egentligt var lidt ubehagelig for dig i situationen.

Du nævner, at du "spillede med på den" ved at drikke vodka, fordi drengene gerne ville drikke dig fuld. Derudover skriver du også, at du gav den ene dreng et blowjob, fordi du ikke ville have, at de blev sure på dig. Begge dele lyder for mig som om, at du har deltaget i noget, som du egentlig ikke havde lyst til at være en del af. Man er ikke "hellig", fordi man ikke har lyst til sex eller ikke har lyst til at give et blowjob. Når det handler om seksuelle oplevelser, så er det vigtigt, at det er noget, som man begge to har lyst til. 

Det kan være rigtig svært at stå fast, hvis en anden person bliver ved med at prøve at overtale en til at gøre noget. Jeg kan godt forstå, at det har været svært at holde fast i dit nej til ham. Jeg tænker dog, at det er rigtig vigtigt, at du husker at passe på dig selv. Det handler om, at du kun skal gå med til at gøre ting, som du selv har lyst til at være en del af. Det kan være farligt og hårdt, hvis man altid vil forsøge at gøre andre glade eller gør ting, fordi man er bange for, at de vil blive sure på en. Som du selv skriver, så er du ikke så tætte med de her to drenge, så hvis de var blevet sure på dig, så var det måske ikke det værste, der kunne ske. 

Det kan godt være, at du ikke oplever, at det var en dårlig oplevelse lige nu. Det kan sagtens være, at du synes, at det var en god aften og at du vil blive ved med, at synes det. Det er dog vigtigt, at du ikke går alene med tankerne, hvis de kommer til overskygge dit gode humør. Jeg vil råde dig til at tale med nogen om det, hvis det er noget, der kommer til at fylde rigtig meget i dine tanker.

Jeg ved godt, at alt det jeg har skrevet indtil nu ikke var det, som du skrev herind for. Jeg synes dog alligevel det var vigtigt lige at runde den side af det også. 

Du skriver, at du er bange for, at andre får det at vide og at der vil begynde at gå rygter om dig. Du har sagt til ham, at han ikke skal sige det til nogen, og selvom du ikke stoler på ham, så kan du desværre ikke gøre så meget andet end det du har gjort. Du kan selvfølgelig tage kontakt til ham igen her bagefter og sige til ham en gang til, at det er rigtig vigtigt for dig, at ingen får noget at vide om blowjobbet. 

Uanset om andre får det at vide eller ikke, så er du ikke en luder eller lignende. Du ved selv, hvad der er sket den aften og hvorfor det hele kom til at ske, som det gjorde. Selv hvis blowjobbet var din egen idé, så er du heller ikke nogen luder. 

Jeg håber selvfølgelig ikke, at det kommer ud, når du ikke ønsker, at andre skal vide det, men hvis det nu gør, så må du forsøge at lytte til dig selv og din egen version af aftenen. Der er det med rygter, at de sommetider ikke er sande og der kan blive tilføjet detaljer og ting, som aldrig er sket. Jeg tænker, at det vigtigste er, at du kan stole på dem, du har tættest på dig. Det kan være, at de kan hjælpe med at stoppe rygterne eller i hvert fald ikke sprede dem videre. Jeg håber i hvert fald, at du passer godt på dig selv.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp og du er altid velkommen til at skrive herind igen. 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym