Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2021-05-02T15:24:00: 2

Brevkassespørgsmål

Drømmer om mit crush

Indsendt af pige13 år


Hej:)

Her forleden drømte jeg om en dreng, som jeg har set lidt efter på min telefon, og som ik bor i Danmark (ik dansk) jeg vil nemlig gerne finde lidt ud af, hvem han endelig er.

(Drømmen handlede om ham og mig var mødtes med ham og vi hygge hjemme hos mig, vi skulle til at ligge op af hinanden og se tv)

En morgen vågnede jeg op og tænkte over at jeg lige havde drømt om ham men jeg blev ved med at tænke på, hvordan vil det være at snakke med ham, spise med ham, sove med ham. Siden den drøm har jeg tænk på, hvad nu hvis vi var kæreste o.s.v.

Er det normalt at drømme om en dreng, som man i starten bare så lidt på telefonen til at det bliver ens crush?

Mvh. Maria

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-05-04T11:50:32 2
Markus

 Hej.

Det er helt normalt. Bare rolig. Drømme afspejler bare hvad vi oplever i løbet af dagen. Det at du har drømt om ham betyder ikke nødvendgvis andet end at du tænker på ham ofte, når du er vågen. Hvilket det lyder som om du gør. Så ja; helt normalt. Ingen grund til bekymring.

mvh Markus2021-05-05T07:05:34 2
Marissa

Hej med dig,

Det er ofte svært at sige, hvad der er normalt, og hvad der ikke er normalt, for alle mennesker er forskellige, men jeg vil absolut sige, at du langt fra er den eneste, der oplever eller har oplevet den slags. Jeg kender mange andre, der har prøvet at have de samme følelser enten for én eller flere på samme tid, hvor de egentlig ikke kender engang kender personerne nærmere, men hvor de bare får en rigtig dejlig følelse af at tænke på dem. 

Det er også helt almindeligt, at man drømmer om det, man går og oplever i sit liv. Dine drømme er jo egentlig bare din underbevidsthed, der er igang med at bearbejde nogle af de ting, som foregår eller som er vigtige i dit liv. Derfor er det helt naturligt, at din underbevidsthed også viser tegn på, at den tænker på noget, som du også går og tænker meget på, når du er vågen. 

De følelser og de drømme du har er jo helt dine egne, og derfor er der heller ikke noget som helst galt med dem. Det kan være en sjov og skøn oplevelse at have et crush på nogen, og det er oftest noget, som mange oplever en hel del i løbet af deres liv, nærmest uanset deres alder. Så du behøver absolut ikke bekymrer dig om, hvis du har udviklet et crush, eller at du har drømme om det. Det kan du jo egentlig bare give dig selv lov til at nyde :) 

Med venlig hilsen,

Marissa Jørgensen

 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym