Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2021-06-09T21:48:23: 1

Brevkassespørgsmål

Familie og tæt online ven /måske kærester

Indsendt af dreng14 år


Jeg har et måske en kæreste om hvad jeg skal gøre når jeg jeg ikke ved om mine forældre har noget imod om jeg skiver med en fucking mange Dalige ven når jeg synes han er sød og cute og han synes jeg også er sød og cute men så siger to af mine kusiner at det er ulovligt at jeg er 14 når jeg måske har en kæreste som er 19-20 men det jo ikke ulovligt jo hvis jeg ikke har sex med ham før jeg er 15 så siger hun det til min mor og far vis jeg er kærester med ham ved ikke hvad min mor og far siger til at jeg er 14 når han er 19-20 og ps jeg elsker ham og jeg tror han elsker mig også ???? hjælpe ????
dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-06-14T04:13:38 1
Markus

 Hej

Jeg forstår godt at det ikke er noget man har lyst til at tale med sine forældre om. Og det synes jeg, da også er op til dig om du vil eller ej. Det godt nok ikke rart at dine kusiner truer med at fortælle dine forældre om hvad du foretager dig på internettet. 

Men på den anden side; Hvorfor er du bange for at tale med dine forældre om det? Du har helt ret - det er ikke ulovligt. Det kan dog også være at dine forældre har noget at sige til det. Hvis det viser sig at de ikke er så glade for det, tror jeg egentlig ikke det handler om hvorvidt det er ulovligt eller ej. Hvis de har noget mod det, tror jeg det vil handle om at deres barn taler med en fremmed på internettet. For dig er han selvfølgelig ikke fremmed, det forstå jeg godt. Men fra en forældres synspunkt, kan det sætte mange tanker i gang hos én, når når man hører om sådan noget. Hvis det er noget dine forældre ender med at høre om, så husk på at uanset hvad de beslutter, så prøver de bare at gøre hvad de tror vil være bedst for dig. 

Hvis det er noget du og dine forældre ender med at tale om, så prøv at forklar dem at du og ham her, du skriver med, bare er venner, der skriver. Det forældre tit kan være bange er hvis man pludselig begynder at mødes, med dem man skriver med på internettet, eller hvis man beder hinanden om at gøre ting. Så længe i bare skriver sammen, er dine forældre forhåbentlig ok med det. Og hvis de spørger, kan du netop sige at det ikke er andet end skriveri.

Håber det kunne bruges. Og jeg håber virkelig at du ender med at finde ud af det!

mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym