Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3840 spørgsmål og givet 6438 svar de sidste 13 år
2021-06-11T22:16:06: 2

Brevkassespørgsmål

Unormal drøm

Indsendt af pige13 år


Hej

Forleden havde jeg en drøm om en dreng/fyr, så ham på sociale medier i min drøm… (jeg havde/har aldrig set ham før på nettet, sociale medier eller udenfor)

Da jeg var vågn søgte jeg på ham, jeg havde åbenbart søgt på ham i min drøm (på tiktok) men kunne kun huske Jant og det var det (søgte på Instagram, Facebook, Tiktok og faktisk også Snapchat, men fandt intet)

Er der nogle tegn på det?   Vil min krop fortælle mig noget?                                    Vil jeg komme til at møde ham? 

Jeg er så forvirret over det!!

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-06-14T04:26:46 1
Markus

 Hej.


Jeg tror det er svært at sige med sikkerhed om drømme er "tegn". Noget af det vi ved med en hvis sikkerhed omkring drømme er at de altid har at gøre med det man oplever, når man er vågen. 


Mit gæt ville være at du har set denne her dreng et sted. Måske er du bare gået forbi ham på gaden. Du har sikkert ikke engang lagt mærke til at du har set ham. Og så optræder han i din drøm. Hvorfor er du så så optaget af ham lige efter at have vågnet fra drømmen? Det ved jeg ikke om jeg kan svare dig på. Måske er det fordi du, som du siger, ikke kan huske ham noget sted fra. Det ville jeg godt lunne forstå. Man tænker: "Hvad er det for en fremmed person jeg drømmer om". Men som sagt ville det forklare alt, hvis han bare var en tilfældig person du så på gaden. Du lagde ikke mærke til ham, men huskede hans ansigt - vi husker altid mere end vi lægger mærke til. 


Men i hvert fald; Det med "tegn" tror jeg er svært at afgøre. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke være bekymret for det. Jeg tror i hvert fald ikke at det noget som helst med at du har en eller anden "forbindelse" til denne her person. At vi drømmer om folk, vi ikke kna huske at vi har set kan sagtens forklares. Fx i form af den forklaring jeg lige forsøgte mig med, men der kan også være tusind andre helt forklarlige grunde til at du havde denne her drøm. Så bare rolig. Du kan slappe af; Jeg tror ikke vi er i fare for ikke at reagere på de tegn vi kan eller ikke kan læse i drømmen.


Håber det opklarede noget. Ellers skriver du bare igen.


mvh Markus

2021-06-16T09:53:24 1
Marissa

Hej med dig,

Det lyder til, at den drøm du har haft måske har været en interessant oplevelse af, hvordan det kan føles at udviklet et crush på nogen. Der er dog stor sandsynlighed for, at det ikke nødvendigvis har været en rigtig person, som du har drømt om. Drømme er ofte et resultat af, at din hjerne prøver at bearbejde, håndtere eller forstå noget, der fylder meget eller har fyldt meget i dit liv. Derfor har det nok været din hjerne, der sammen med din underbevidsthed har givet dig sådan en drøm, fordi du måske selv går og tænker på at have følelser for, blive forelsket i eller være kærester med nogen. 

At tyde og forstå drømme er ikke ligefrem en videnskab, men det kan selvfølgelig stadig være sjovt nok at sidde og tænke over, hvorfor man lige netop havde den drøm, som man havde. Måske er det, fordi der er nogen i din hverdag du kan lide, måske er det, fordi du er nysgerrig over, hvordan det vil være at have romantiske følelser for nogen eller måske er det bare, fordi du på det senest har udforsket ting på sociale medier mere end sædvaneligt. Det er ikke godt at vide, hvorfor du lige netop har drømt sådan en drøm, men der er jo heldigvis ingen skade i det. 

Drømme behøver ikke nødvendigvis at have en stor betydning, men derfor kan du stadig sagtens synes, at de er interessante at have. Drømme er helt dine egne, og hvis du har drømme, som du ikke har noget imod og måske egentlig synes er rare nok, så kan du jo bare give dig selv lov til at nyde dem. 

Jeg håber, mit svar giver mening, og at du kan bruge det til noget. Ellers er du mere end velkommen til at skrive ind igen :) 

Med venlig hilsen, 

Marissa


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym