Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-06-17T08:29:00: 1

Brevkassespørgsmål

Låste fingre

Indsendt af dreng38 år


Jeg drømmer tit og ofte at mine fingre er flettet sammen så slemt at ikke selv kan få dem fra hinanden igen, så i drømmene kalder jeg på min hustru som må løsne en finger af gangen til de alle er fri igen.

Jeg har haft et mange års misbrug som jeg har været ude af længe nu men er pt. igang med udtrapning af medicin som jeg er færdig med om en uge ca. 

Min hustru tror det har en sammenhæng, hun mener min underbevidsthed er bange for at give det sidste slip???

Håber i kan give mig et svar og mine oplysninger kan være jer behjælpelige????

På forhånd tak

Vh.TGA

dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-06-21T01:20:52 2
Markus

 Hej.

For at være helt ærlig kan jeg ikke give dig et præcist svar. Det handler til dels om at drømmetydning ikke er en eksakt videnskab. Det jeg dog ved om drømme er at de ofte handler om hvad vi ser og oplever i løbet af dagen. Drømme er selvfølgelig anderledes end dagligdagsoplevelser, men det handler om at vi i løbet af dagen samler materiale sammen til vores drømme, som så kommer helt hulter til bulter i drømmene - bliver sat sammen på helt andre måder.

Spørgsmålet er så om du har oplevet noget, der minder om det du beskriver i drømmen? Fx ift. det med at din kone, er den der skal hjælpe dig med at frigøre dine fingre; Oplever du at der er mange ting din kone skal hjælpe dig med? Sidder du tit med foldede hænder eller flettede fingre? Det er den slags du kan spørge dig selv om. Jeg tror i hvert fald vi skal passe på med tolkninger af drømme, der handler om hvad de "betyder". Og hvis, der er en eller anden tydning af drømmen, som du mener giver virkelig god mening, og belyser en masse omkring din ubevidsthed, så kunne du jo egentlig godt tro på det uden at det behøvede at have noget med drømmen at gøre. Det jeg prøver at sige er; drømmen er én ting. Meningsfulde historier om os selv er noget andet. Jeg tror ikke, det er så vigtigt at finde ud af præcis hvor en drøm kommer fra. Men hvis din kones tolkning er én i begge to finder brugbar, ikke kun til drømmen, men i alt almindelighed, så brug den tolkning til at forstå den situation du og hun befinder jer i. Hvis du synes det giver god mening, når din kone siger at du måske inderst inde har svært ved at give slip, så hold fast i den tolkning. Og så er det mindre væsentligt, at det er en "korrekt" tolkning ift. denne her drøm du har.

Håber det opklarede noget. Ellers skriver du bare til os igen.

mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym