Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-07-31T18:57:25: 1

Brevkassespørgsmål

Perverse drømme

Indsendt af pige11 år


Hej Ungzone:)

På det seneste har jeg haft nogle mærkelige drømme. Og jeg føgler efter at de alle tre, har været de sidste tre dage. At de prøver at fortælle mig noget.  1 For tre sagde siden havde jeg en drøm, hvor jeg spurgte min mor, om jeg måtte se porno, hvilket hun svarede ja til og endda prøve at forklare mig lidt om det. Men efter jeg spurgte blev alt akavet. 2 for to dage siden havde jeg en drøm hvor jeg mødte en asiater( jeg kan godt lide Asien). Han var lidt ældre end mig. Men han var i hvert fald meget åben om at han havde haft s3x og at han gerne ville det igen. Jeg spurgte ham så om han kunne vise mig en position, og fordi han ikke kunne gøre det alene skulle jeg være med. Jeg følte så en uselvanlig trang til at prøve det, så jeg spurgte ham om  vi skulle gøre det. Han nåede luge at sige ja før jeg vågnede. 3 for en dag soden havde jeg en drøm hvor jeg kyssede ret vildt med en person.    Og jeg kunne sådan mærke det og jeg kunne godt lide det. Jeg synes at det er lidt mærkelige drømme jeg har haft. De har alle været sådan ja... Men i ingen af dem gjorde jeg det. You know????. Men de to sidste handlede jo begge om drenge, men jeg ved bare ikke hvem de drenge er. Og jeg plejer ikke at drømme om fremmed.

Sååå.....     Plz hjælp mig med hvad det betyder. Jeg bliver snart tolv, så synes jeg er i en lidt ung alder at have drømme om det. Altså det må jo betyde et eller andet. Nå men ha en god dag,’)Hilsen mig

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-08-08T10:47:26 1
Marissa

Hej med dig,

Selvom du siger, at de drømme du oplever er anderledes, end du er vant til, så betyder det ikke nødvendigvis, at der er noget galt. Især når der sker, eller skal til at ske, nogle forandringer i ens liv, så kan man muligvis se, at det også viser sig i ens underbevidsthed, som f.eks. i dine drømme.

I din alder begynder du at udvikle dig til at blive teenager, og derfor sker der en masse forandringer, både i din krop men også i dine tanker. Typiske forandringer, når man langsomt bliver teenager, er at man bliver mere nysgerrig og interesseret i romantiske og seksuelle ting. Og derfor kan dine drømme også sagtens begynde at afspejle disse forandringer.

Du synes måske, at det er en ung alder at opleve disse ting i, men den slags er forskellig for alle. Nogle oplever sådanne forandringer og nye ting allerede før, de egentlig er kommet helt ind i teenageårene, mens andre måske først oplever det sent i deres ungdom. En god ting man altid bør sørge for, når man oplever disse nye forandringer, det er at tage det stille og roligt og mærke efter, hvordan man har det med det, og især at tænke sig om før man vælger at gøre noget, der har med disse forandringer at gøre. F.eks. når du en dag engang i fremtiden ønsker at date nogen, få en seriøs kæreste eller have sex. 

En anden ting, som nok er det vigtigste, det er at du altid har fokus på, at du skal føle dig sikker og behagelig tilpas, både ift. dine drømme men også den dag, du vælger at opleve den slags romantiske/seksuelle ting i virkeligheden. Så længe dine drømme ikke skræmmer dig eller gør dig utilpas, så kan du måske i stedet prøve at se dem som en naturlig del af din langsomme udvikling til at blive teenager. Hvis drømmene til gengæld begynder at gøre dig ubehageligt tilpas, så kan du måske prøve at snakke med nogen om dem, så du kan få sat ord på, hvad der gør dig utilpas, og så du ikke skal gå selv med det.

Jeg håber mit svar giver mening og at det kan hjælpe lidt. Ellers er du mere end velkommen til at skrive ind igen hvis du føler for det :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym