Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2021-07-31T20:22:53: 1

Brevkassespørgsmål

Menstruation

Indsendt af pige12 år


Hej, jeg har lige fået min mens, og jeg er bange for, at når jeg starter i skolen igen at jeg bløder igennem, og jeg er en af dem der bløder 
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-08-06T02:51:12 1
Julie

Hejsa!

I starten kan det være svært at finde ud af, hvilke bind man skal bruge. Derfor kan det være en god ide at starte med nogle bind, der er lidt tykke eller købe nogle forskellige størrelser, som man kan prøve. Det gode ved tykke bind er, at de kan opsamle mere blod end de tynde. Det kan være rart, hvis man er bange for at bløde igennem.
Der er mange forskellige bind at vælge imellem og det kan godt være lidt forvirrende at stå og kigge på dem i supermarkedet, Normal eller lignende. Derfor kan du eventuelt spørge din mor om hjælp til at finde nogle forskellige typer af bind, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig. 

Når man har sin menstruation og skal ud, for eksempel i skole eller på besøg hos en veninde, er det en god idé at have nogle bind med i tasken, så man altid kan skifte bind i løbet af dagen og ikke skal vente til man kommer hjem igen. Derudover kan man også godt have behov for at gå ud på toilettet lidt oftere end normalt, så man kan tjekke om man bør skifte bind, så man undgår at bløde igennem. 

Jeg håber, at mit svar er til hjælp for dig. Ellers skal du endelig skrive til os igen!

De bedste hilsner Julie :-)Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym