Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2021-08-06T19:08:18: 1

Brevkassespørgsmål

Buskort

Indsendt af pige11 år


Kære Ungzone

Jeg har et problem. Ja simpelt, jeg har mistet mit buskort, hvilket gør min mor ret så sur. Men jeg er sikker på, at jeg ikke har det, jeg tror måske min storebror har det, men hvis jeg spurgte om han, kunne lede i hans ting, vil han sikkert bare sige nej. Vi er ikke ligefrem rige, og min mor har brugt mange penge på buskortet. Hun bliver hele tiden sur på mig, og forleden kaldte hun mig en ‘narrøv’, hvilket fik mig til, at blive så ked af det. Jeg havde aldrig troet min mor, kunne kalde mig det. Der er ikke lang tid til skole, og jeg er så bange, for hvor sur hun bliver, for jeg har kigget over alt. Jeg har i hvert fald ikke nogen grund, til at være glad. Hjælp mig, ved ikke hvordan, men plz.

Mvh lady whistedown


pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-08-10T03:22:29 1
Julie

 Hej! 

Det lyder som en rigtig træls situation, du står i. Jeg synes, at du skal prøve at snakke med din bror og spørge ham, om han ikke vil hjælpe dig med at lede efter buskortet. Hvis du forklarer, at du er bange for, at jeres mor bliver sur eller skuffet over, at det er væk, kan det være at han gerne vil hjælpe. Det er i hvert fald et forsøg værd, synes jeg!

Hvis du stadig ikke kan finde buskortet efter det, er du jo nok nødt til at snakke med din mor om det, selvom det måske ikke er så sjovt. Du har jo ikke mistet det med vilje og hvis der er muligt at få et nyt, kan I eventuelt aftale at det altid skal ligge på en bestemt plads, så I ved hvor det er. Det kunne fx være i et lille rum i skoletasken, et skab hjemme eller lignende. Måske kunne din bror hjælpe dig med at tale med jeres mor? Så er du i hvert fald ikke alene og det kan måske gøre det lidt nemmere at skulle fortælle hende, at buskortet er væk. 

Jeg håber, at mine tanker er til hjælp. Ellers skriver du bare herind igen! 

Mange hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym