Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-09-28T17:35:50: 2

Brevkassespørgsmål

Sexdrøm

Indsendt af pige12 år


Kære Ungzone.

Så altså jeg har et crush, som jeg er UTROLIG forelsket i. Men de sidste to dage har jeg altså haft nogle lidt mærkelige drømme om ham. Den første drøm var, at han var flyttet overfor mig, og da jeg gik hen til ham så kyssede vi, og altså jeg var sådan utrolig glad. Bag efter gik jeg ind i mit hus og besvimede. Den anden drøm er, at vi ligesom sad i en seng, jeg gik så stille lidt væk, men så grab han mig i ærmet. Jeg var næsten sikker på hvad det handlede om, så jeg satte mig ovenpå ham og spurgte hvad det var han gerne ville, han sagde så at han gerne ville bolle ooooog det gjorde vi så. Det sjove var bare, at han havde de samme bukser på næste dag. Promblemet med det er bare, at jeg lige er fyldt tolv, og det er måske lidt mærkeligt at drømme om sådan noget, og efter mine drømme, har jeg bare haft mærkelige tanker om ham.

Plz hjælp mig altså sådan har det en betydning.

Mvh mig

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-09-29T12:07:43 1
Marissa

Hej med dig,

Der er absolut intet galt i at have sådanne drømme eller tanker, især ikke fordi det er i forhold til en, som du faktisk er tiltrukket af i virkeligheden. Du har alle de her følelser for den her person, og det vælger din hjerne så at håndtere ved, at du har de her drømme. 

Det er helt naturligt, at den slags sker, især fordi du er nu er ved at blive teenager. Den slags dukker ofte op hos folk i disse år, fordi kroppen og hjernen er ved at udvikle sig med hjælp fra dine nye teenage-hormoner. Det er de samme mekanismer i din krop, som skaber de her drømme, tanker og følelser som med årene også vil gøre, at din krop udvikler sig. Så ligesom det er naturligt at få hår på kroppen, få menstruation eller udvikle mere kvindelig kropsformer, så er disse oplevelser også helt naturlige. Det sker for stort set alle, før eller senere. Nogle oplever det som dig i deres tidlige teen alder, mens andre først oplever det senere hen i deres ungdom. Og der er intet, der er rigtigt eller forkert ved noget af det. 

Det vigtigste er dog bare altid, at du tager det stille og roligt og lytter til din krop og dine behov. Selvom dine hormoner kan være med til at gøre dig nysgerrig eller føle ting, du ikke er vant til, så er der intet galt i det, så længe du ikke gør noget, du er ubehagelig tilpas med. Så derfor er det altid kun godt at du deler dine tanker med nogen f.eks. ved at skrive herind, eller ved at du snakker med andre om det, hvis der sker ting, som du er utilpas med eller bare er forvirret over. 

I dette tilfælde der er det helt forståeligt, at du oplever det du gør. Ingen andre kan dog fortælle dig helt præcis, hvad det betyder for dig personligt, for det kan kun du finde ud af. Du kan derfor prøve at overveje videre frem, om du har lyst til at gøre noget ved det, f.eks. fortælle ham du har et crush på, at du kan lide ham. Men hvis du ikke har lyst til det, så er det absolut også helt okay. Nogle gange kan sådan en forelskelse, og de medfølgende drømme og tanker, bare være noget personligt, som man går og nyder for sig selv eller snakker lidt med sine venner om. 

Det sker højst sandsynligt, at du kommer til at opleve mange forskellige crush eller forelskelser i løbet af dit liv, og det er altid helt op til dig selv, hvad du har lyst til at gøre med det, så længe du passer på dig selv. 

Jeg håber mit svar giver mening. Ellers er du mere end velkommen til at skrive ind igen :)

Med venlig hilsen,

Marissa

2021-09-29T01:23:10 1
Lisa

 Hej Mig,


Hvad du beskriver, er ganske normalt. Uanset alder, kan man opleve at have denne slags drømme, som er præget af det seksuelle. Især i din alder, hvor teenage-årene begynder at starte, begynder hormonerne at "starte sin togt" i din krop, og det vil du kunne mærke - fx i form af en drøm, som du har oplevet.

Hvad er din forbindelse til dit crush? Hvis det er en, som er dig nær eller en klassekammerat fx eller andet, kan du jo starte en samtale med ham, og se hvordan han føler for dig?


Ihvertfald, så pøj pøj med det!

Mvh. Lisa.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym