Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-11-02T16:19:26: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad er meningen med det?

Indsendt af pige14 år


Hej

En fra min klasse ved jeg har kunne lide en fra en klasse under mig, og hun har idag fået ham til at komme op og snakke med mig. Jeg blev rød i hovedet fordi jeg var genert og nu ved jeg ik hvad jeg skal gøre næste gang jeg ser ham! 

Kan i hjælpe?

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2021-11-07T09:22:19 1
Marissa

Hej med dig,

Som det første kunne det måske være meget godt for dig lige at snakke med den person, som fik ham drengen til at komme hen og snakke med dig. For hvis det hun har gjort ikke var noget, du ønskede skulle ske, og hvis det har såret dig eller gjort dig vred, så er det vigtig, at hun får det at vide. Og det kunne være en god ting at sige til hende, at du fremover måske helst vil have, at hun ikke gør sådan noget, hvis det altså er sådan du har det. Hvis du derimod er helt ligeglad eller måske endda glad for, at hun fik ham hen til dig, så kan du bare se bort fra dette råd. 

Hvad angår drengen, så tænker jeg, at en cool måde at håndtere det på kunne være bare at stå ved det hele. At være selvsikker omkring, at du godt kan lide ham. Hvad der skal ske mellem dig og ham fremadrettet kommer nok mest an på, om han også kan lide dig, men indtil du finder ud af det, så kan du vise ham, at du sagtens kan holde hovedet højt, og at du på ingen måde behøver at være pinlig berørt over, at han ved, at du kan lide ham. For ALLE oplever på mange forskellige tidspunkter i deres liv, at de har et crush på eller er vild med nogen. Så det er helt almindelig ting, at du kan lide ham. Han kan jo så vælge enten at snakke med dig om det, og enten sige at han også kan lide dig, eller at han desværre ikke har de følelser. 

Hvis han er en god person, så behøver du slet ikke at have noget at bekymre dig om, for så har han ikke tænkt sig at gøre eller sige noget, der kunne gøre dig utilpas. For selv hvis han ikke gengælder dine følelser, så vil han da i hvert fald blive smigret over, at der er nogen der kan lide ham. 

Men i sidste ende kan du jo hverken 100% forudse eller kontrollere, hvordan han har tænkt sig at reagere. Du kan kun styre, hvordan du reagerer. Og hvis du bare minder dig selv om, at du har al grund til at gå med oprejst pande og være helt cool overfor ham, så tror jeg, at det hele nok skal gå. 

Så kan du jo derudover mærke efter om du måske kunne have lyst til selv at gå til ham og finde ud af, om der måske også er sandsynlighed for, at han kan lide dig. Eller om han bare kunne være interesseret i at lære dig at kende. Men det er kun noget du selv kan afgøre om du har lyst til. 

Jeg håber mit svar giver mening for dig og kan være til en smule hjælp :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym