Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-12-26T17:14:55: 2

Brevkassespørgsmål

hvad gør jeg

Indsendt af pige12 år


Kære ungzone. Jeg flyttede skole for sådan cirka en eller to måneder siden. Og jeg er så glad for at være flyttede. Mit problem er bare at skolen lægger i en anden by end jeg bor i, og de fleste der gå på skolen cykler. Og jeg tager jo bussen hvilket jeg ikke har noget problem med, da jeg hadder at cykle, og mine forældre gider ikke at køre mig. Men der hvor vi skal til idræt lægger lidt længere væk. Så jeg kan ikke nå at går der hen når jeg har taget bussen, og når vi skal tilbage i frikvateret cykler de andre. Og når jeg går kommer jeg forsent, så jeg kan ikke nå at få min taske ind. Hvilket så leder til at de andre ikke gider at gå tilbage med mig. Jeg har været så stresset over det, og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Altså der er en pige der går i min klasse, som også tager den bus, hvor hun tager løbehjul med. Men sådan noget dur jeg ikke til og det ved jeg. Det også bare det at idræt er sammen med peralelklassen, og dem kan jeg virkelig ikke lide. plz hjælp. Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.

Mvh mig:(

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2022-01-02T08:24:02 1
Nicole

 Kære du. Jeg kan godt forstå, at det ikke er sjovt at skulle tage alene til idrætstimerne, når de andre følges ad. Mit råd til dig er derfor, at du evt. får hjælp af dine forældre til at køre din cykel hen til din skole og så kan den stå der fast, så du bare bruger den når du skal fra skolen og til idræt og omvendt? På den måde slipper du for den lange tur fra dit hjem og til idræt, men du kan følges med dine klassekammerater på cykel til og fra idrætstimerne. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så kan du måske lave en aftale med lærerene om, at du kan tage fat i en af dem, når du kommer tilbage til skolen fra idræt, så du kan lægge din taske ind i klasselokalet? :-)

Du skriver også, at du ikke er så glad for at have idræt med din parallelklasse. Der er det nok lidt svært at gøre så meget, da de jo også skal have idræt, men jeg kan godt forstå, at det kan være lidt udfordrende, hvis man er genert eller lidt usikker og så skulle have idræt med nogen, som man ikke taler med på daglig basis. Men du må tænke på, at der nok også er nogen af dem som har det på samme måde og måske er de rigtig søde når man lærer dem at kende? Som du skriver, så har du ikke gået på skolen i særlig lang tid og derfor har du nok ikke talt så meget med elever fra de andre klasser, men den mulighed har du jo når du har idræt med dem. Så mit råd er, at du skal prøve at være åben overfor at møde dem fra din parallelklasse for hvem ved, måske de er meget sødere end du havde regnet med?:-)

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive igen. 

- Nicole

2022-01-02T08:24:08 1
Josefine

Kære dig

Jeg er glad for, at du er faldet godt til på din nye skole.

Jeg tror desværre ikke, at du bliver så glad for mit svar, men jeg tror altså du bliver nødt til at cykle de dage, hvor du har idræt, for det nytter jo ikke at du kommer for sent hver gang de næste år du skal i skole.

Hvis du kan have cyklen med i bussen, kan du evt. tage den med og så kun cykle, når du skal fra skole til idræt og omvendt. Og hvis du ikke kan have cyklen med i bussen, så har du heldigvis ikke idræt hver dag, hvor du så kan tage bussen. Og der er også nogle fordele ved at tage cyklen – du får frisk luft og motion, og kommer du en dag et par minutter senere ud af døren, så misser du ikke bussen, men kan dermed stadig nå at komme til tiden.

Du er velkommen til at skrive ind igen!

Med venlig hilsen

Josefine 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym