Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-01-22T20:05:09: 3

Brevkassespørgsmål

Hvornår er det passende at gå med crop top?

Indsendt af pige12 år


Jeg er ved at finde min stil da min mor altid har skulle vælge mit tøj, og jeg syntes crop top er pænt, men ved ikke om jeg er for ung til at gå med det.
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2022-01-23T06:10:16 1
Nicole

Kære du. 

Personligt synes jeg, at der ikke bør være en specifik måde man skal klæde sig på, da man bare skal føle sig tilpas i tøjet og være glad for det. Jeg kan derfor ikke rådgive dig om tøjstil og alder, da det er noget der ændrer sig hele tiden og er meget forskelligt fra person til person. :-) Men der vil selvfølgelig altid være forskel på, hvordan vi mennesker klæder os fra situation til situation og så er der jo også det, at noget tøj kan være mere praktisk at have på end noget andet. Jeg syntes også, at crop tops var så fine at have på, da jeg var yngre, men det var dog ikke så praktisk, hvis det var koldt og det var heller ikke i alle sociale sammenhænge, jeg havde dem på. :-)

Min pointe er, at jeg ikke synes, at der er noget galt i, at du gerne vil gå med crop tops, selvom du er ung, for der jo er ingen der skal bestemme hvad du synes er flot eller hvad du mener er din stil! Men der kan være visse situationer, hvor det måske ikke er så passende eller praktisk at have en crop top på og det må du også tage med. 

Prøv det og se, om det er dig og spørg eventuelt også din mor eller en veninde til råds. Du kan altid skifte det ud med noget andet tøj, som er mere dig, hvis du finder ud af, at det ikke er noget, som du synes om alligevel :-)

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive igen. 

- Nicole

2022-01-24T04:17:09 1
Signe

Kære du 


Fedt at du er ved at finde din egen stil! Det er altid spændende at udforske nye sider af sig selv, hvilket man bl.a. kan gøre igennem sit valg af tøj :)


I forhold til om du er for ung til at gå med crop top, vil jeg nok sige, at det kommer an på, hvor komfortabel du selv føler dig i det, samt hvad dine forældre synes. Hvis du gerne vil prøve at udforske det, kan du og din mor eller far evt. gå ud og prøve noget sammen i en forretning. Man kan få mange forskellige slags crop tops i forskellige længder, hvor nogle næsten kun dækker brystet, mens andre er crop tops i den forstand, at man kan se lidt af maven, når man har armene i vejret. Måske det kunne være fint at starte med en af dem, der dækker meget af maven, for at se, hvad du synes om det? 


Når jeg selv har en crop top på, bruger jeg altid højtajlede bukser, der dækker over navlen, så der ikke er så meget bar hud, og det tænker jeg kan være rigtig fint at prøve, hvis du er i tvivl, om du er for ung til at gå med crop tops :)


Jeg håber, det kunne hjælpe dig lidt, ellers må du altid skrive igen! 


Kærlige hilsener

Signe

2022-01-24T05:51:12 1
Sofie

 Kære du.

Tak fordi du skriver ind til brevkassen.

At finde sin egen stil kan være rigtig svært, og vi er alle sammen meget forskellige hvad angår tøj. Det vigtigste er bare at man føler sig godt tilpas! Så hvis du rigtig godt kan lide at gå med crop top og har det godt med det, skal du endelig bare gøre det. 

Jeg kan godt forstå at du spørger om det er okay for dig at gå med, men jeg synes i hvertfald ikke at tøj har nogen "alder", især fordi vi alle sammen har forskellige holdninger til hvad vi synes der er pænt og behageligt at gå med. 

Det vigtigste ved at finde sin egen stil, er at man er glad og tilfreds :)

Jeg håber dette kan hjælpe dig.

- Sofie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym