Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4143 spørgsmål og givet 6762 svar de sidste 14 år
2022-07-13T17:43:13: 1

Brevkassespørgsmål

Han snapper med andre piger

Indsendt af pige18 år


Hej ungzone

Jeg har en kæreste og han snapper med andre piger og det er fair nok. Engang snappede han med en anden pige mere end med mig og det gjorde mig rigtig ked af det og det ved han godt.

Nu snapper han så med en anden pige og jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det for jeg ville egenligt ønske jeg var ligeglad og prøver også at være ligeglad men det er rigtigt svært og tænker tit på at de snapper sammen.

Det skal siges at jeg overhovdet Ik snapper med andre drenge for jeg har ikke behov for det når jeg har min kæreste og jeg har mine veninder.

Så ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre/sige eller tænke og føle om det?


pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2022-07-20T05:23:38 1
Josefine

Kære dig

Jeg forstår fuldt ud dine tanker, og jeg synes, at det er godt, at du allerede én gang har nævnt det for ham, at du blev ked af, at han snappede mere med én anden pige end dig.

Måske du kunne overveje, hvorfor du bliver ked af det – er det fordi du er jaloux, bange for at hellere vil tilbringe tid med andre piger end dig, eller måske fordi du føler, han er for meget på sin telefon, når han er sammen med dig? Det bliver oftest nemmere at løse ting, hvis man ved, hvorfor man bliver ked af det. Måske der også er flere årsager til du bliver ked af det? Når du måske er kommet frem til, hvad du bliver ked af, synes jeg du skal tale med ham om det igen, og evt. nævne overfor ham, at du heller ikke snapper med andre drenge end ham.

Hvis han stadigvæk snapper mere med andre piger end dig efter du har talt med ham igen om det, kan det være at du skal overveje, om han er den helt rigtige for dig. Hvis han bliver ved med at gøre ting, som han ved, gør dig utilpas, er han måske ikke den helt rigtige for dig.

Jeg håber meget på at kunne bruge mit svar, ellers må du meget gerne skrive ind igen.

Venlig hilsen

Josefine 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym