Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-07-11T09:46:20: 2

Brevkassespørgsmål

Ridecamp

Indsendt af dreng12 år


Hej brevkasse Jeg skal på en slags ridecamp i ferien men min mor siger at der kun er piger så jeg har ikke lyst til at tale om det nede i skolen fordi jeg har løjet om at der kun er drenge på holdet og vil gerne holde fast i min løgn men hvad hvis de finder ud af det
dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2023-07-15T04:36:07 1
Abier

Hej med dig

Det kan være udfordrende, når det, man siger, ikke stemmer overens med virkeligheden. Derfor står du også over for en vanskelig situation. Selvom du ønsker at holde fast i din løgn, vil jeg stærkt anbefale, at du er ærlig og modig over for alle i skolen. Jeg foreslår, at du fortæller sandheden efter ferien og forklarer, at du troede, der kun var drenge på ridelejren, men at det i virkeligheden kun var piger. Hvis du vælger at følge denne vej, skal du være modig og tydeligt beskrive kønsfordelingen i din hobby. Du behøver ikke være bange for, hvad andre tænker, for hvis du fremstår selvsikker i din ærlighed, vil de ikke dømme dig negativt. Tværtimod kan de se dig som modig og beundre dig for ikke at være bange for, hvad andre tænker.


Hvis du stadig ønsker at holde fast i din løgn, vil jeg råde dig til måske at tale med din mor, hvis du ikke allerede har gjort det. Måske kan I sammen finde en løsning. Ellers hvis du udstråler selvtillid i skolen og når du fortæller om din ferie, vil ingen lægge mærke til, at du lyver, og de vil ikke finde ud af det.


Held og lykke med at håndtere situationen, og jeg håber, at du finder en løsning, der føles rigtig for dig :)


Med venlig hilsen

Abier

2023-07-16T02:50:53 1
Kirstine

Hej med dig

Det kan godt være svært at holde fast i en løgn. Hvis du førhen har troet at der kun var drenge er det okay, at du fortæller at du har fået ny information du ikke tidligere vidste. Hvis dine klassekammerater finder ud af, at du har løjet for dem, kan du prøve at forklare, hvorfor du gjorde det, og at du nu vil være ærlig med dem.

Jeg kan godt sætte mig ind i at du hellere vil fastholde en løgn end at skulle fortælle sandheden hvis man er usikker over hvordan folk vil reagere. Dog er det også noget du holder af, og synes er sjovt. Derfor bør det ikke have betydning hvad andre måske tænker. Hvis du synes det er en sjov hobby, så vil dine rigtige venner også synes det er dejligt at du har fundet en hobby der gør dig glad. Det kan også være befriende at fortælle sandheden. Så skal man ikke tænke over hvad man måske tidligere har sagt og komme til at lyve for meget. Det er bedre at være ærlig end at folk finder ud af at man har løjet.

De bedste hilsner

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym