Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-10-06T23:23:23: 1

Brevkassespørgsmål

Gallaparntere

Indsendt af dreng18 år


Hej

Jeg er så heldig at 3 af skolens smukkeste piger har spurgt om jeg vil være deres gallapartner. Jeg har sagt ja til dem alle og befinder mig derfor i en svær situation. Kan man have mere end én gallapartner?

dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2023-10-24T11:28:43 1
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Jeg vil råde dig til enten at tage en snak med pigerne og fortælle dem, at du er kommet til at sige ja til flere, eller alternativt kan du også vælge at takke pænt nej til de to andre og fortælle dem, at du kom til at sige ja, selvom du egentlig havde en gallapartner i forvejen. 

Du og pigerne ved bedst selv, om I er interesserede i at være flere, som følges til gallafesten. Men jeg håber, at du kunne bruge mit input alligevel. Du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang.

De bedste hilsener, Clara. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym