Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2023-11-05T22:45:33: 1

Brevkassespørgsmål

Gymnastik hold

Indsendt af pige14 år


Hej brevkasse, jeg er en pige på 14 år fra værløse, der er et gymnastik hold jeg gerne vil gå på, et nyt gymnastik hold det er et hold fra 8 klasse til 18 år og jeg ved der er nogle meget ældre piger på det hold og er bange for at bliver gjort til grin.

Hvad skal jeg gøre

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2023-11-28T03:35:41 1
Abier

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at du føler dig lidt nervøs. Det er helt normalt at være bange eller nervøs, når man skal begynde på noget nyt, hvad enten det er en ny klasse, et fritidsjob eller som i dit tilfælde, et nyt gymnastikhold. Jeg fornemmer, at du er en modig pige, fordi du tager udfordringen op, hvilket vil gøre dig stærkere, mere social og give dig større selvtillid. Det er også stærkt af dig at være ærlig med dig selv og indrømme, at du er bange.

Husk, det er helt normalt at være bange og tænke meget over det. Ofte tænker vi mest på negative scenarier, som for eksempel "hvad nu hvis de ikke kan lide mig" eller "hvad nu hvis de gør grin med mig." Du har sikkert haft disse tanker og lignende. Grunden til, at vi tænker mest negativt omkring nye ting, er, at vores hjerne er programmeret på den måde.

Jeg vil foreslå, at du forsøger at berolige dig selv ved at huske, at det ikke er forkert at være bange for, at andre griner af en. Det er noget, vi alle er bange for, når vi befinder os et nyt sted. For det andet, vær dig selv, når du starter på holdet, og husk at være åben over for de andre. Du behøver ikke vente på, at folk kommer hen og taler med dig. Tag initiativet og spørg de andre. På den måde skaber du nye venner og føler dig mere tryg i den nye situation.

Held og lykke, og husk, at du ikke er alene med dine følelser.

Venlig hilsen,

Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym