Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4544 spørgsmål og givet 7115 svar de sidste 16 år
2023-11-28T21:30:09: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg kan ikke holde mine lære ud på Efterskole

Indsendt af dreng16 år


Min matmatik lære, dansk lære, engelsk lære og tysk lære! De udviser ingen respekt for mig, de er alt for strenge ved mig, de er for arrogante og de udstiller en, jeg har altid haft et problem med mine koncentration og ved ikke hvorfor men jeg Har sagt til mine lære at det et problem, men det enste svar de har er at jeg ska få det løst, de tager slet ikke hensyn til det, så hvorfor ska jeg udvise respekt til dem! Hvorfor skal jeg lytte til dem når de ikke vil lytte til mig, venligst hold dette anonymt 

dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2023-12-19T03:13:33 2
Kirstine

Hej med dig

Det lyder virkelig frustrerende at dine lærere ikke viser respekt og ikke tager hensyn til dine udfordringer. Det er vigtigt at føle sig hørt og forstået.

Selvom det kan være svært, er det stadig vigtigt at forsøge at opretholde respekt og lytte til dem. Dog vil jeg stadig mene det skal gå begge veje, og ved at italesætte det, kan der forhåbentligt ske ændringer. Jeg vil opfordre dig til at tale med en skolevejleder eller en anden voksen på skolen for at få hjælp til at adressere disse problemer. Det er vigtigt at finde en løsning, der fungerer for alle parter. Husk, at du fortjener respekt og støtte i skolen. 

Det kan også være du kan snakke med dine forældre om det, så I sammen kan snakke med en skolevejleder eller en anden på skolen som kan tage det videre med dine lærere. 

Du er altid velkommen til at skrive igen, hvis der er noget du undrer dig over.

De bedste hilsner

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym