Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2024-02-17T18:06:34: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad vil det sige at være jomfru?

Indsendt af pige12 år


Hej brevkasse!

Jeg ser tit i film eller serier eller læser i en bog, om så noget med at være jomfru. Altså er det ikke noget med en jomfruhinne eller sådan noget? Altså det er lidt sjovt at spørge om, men er alle jomfruer til at starte med, og bliver man ik ikke-jomfru hvis man har s**? Jeg vil bare gerne vide hvad det er, og hvad det betyder

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2024-02-18T10:29:15 1
Kirstine

Hej med dig

Jeg forstår godt, at det kan være forvirrende! 

Jomfruhinden er et tyndt væv, der kan være til stede i skeden hos nogle piger, men det er ikke en pålidelig indikator for jomfruelighed. Nogen oplever at den brydes af andre ting end samleje, f.eks. Ridning. At være jomfru betyder normalt at man ikke har haft seksuel samleje, men det er en personlig og individuel definition.

Det er helt naturligt at have spørgsmål omkring dette emne, og jeg kan kun anbefale dig at spørge nogen du har nær, som du stoler på. Det kan være rigtig sundt, at have åbne samtaler med andre om det.

De bedste hilsner,

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym