Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2013-03-30T23:59:06: 1

Brevkassespørgsmål

hvad gør jeg?


Jeg er en pige på 13 år og jeg er Ret sikker på at jeg er lesbisk... (man kan jo aldrig være helt sikker) jeg vil gerne prøve nogle ting af, men det er meget svært når jeg ikke har fortalt nogle om det.. jeg føler jeg gar haft noget Lidt køerne med en pige, men jeg ved ikke om det bare var på venne-måden for hende? Eller om hun ( også ) mente noget med det. Sådan har jeg flere gange følt det, år det kunne være dejligt bare at kysse sin lækre veninde, der også virker intreseret, men Hvis hun nu ikke mente noget med det og ville synes at det var virkelig ulækkert... Jeg bukke sagtens kunne forstå det, men omvendt ville det også være trist Hvis hun Havde det på samme måde men ingen af OS turde tage intiativet... Tror det hele Ville blive nemmere Hvis jeg sprang ud.. men er bare ikke helt sikker på hvordan jeg skal gøre det, og om jeg virkelig er lesbisk?? Hvad synes i jeg skal gøre med det hele? ( eller bare noget af det)
Hilsen den forvirrede og forelskede.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-03-31T18:17:02 1
Cæcilie
Kære "Den forvirrede og forelskede",

Jeg tror måske at det er for tidligt at sige endegyldigt om du er lesbisk eller ej. Derfor er det også lidt "farligt" at springe ud allerede, fordi du måske hurtigt finder ud af at du slet ikke er lesbisk, og så er du allerede blevet stemplet som den lesbiske. Så pas nu på inden du gør noget. Men jeg kan selvfølgelig ikke vide om du er lesbisk eller om det bare er en fase du er igennem (som mange piger iøvrigt kommer igennem i løbet af deres liv).  Hvis jeg var dig ville jeg give det hele noget tid, og så se om nogle år, om du stadig har det på samme måde, og derved finde ud af om du er lesbisk eller ej.
Men hvis du ikke kan vente, så kan du jo selvfølgelig altid prøve at snakke med din veninde, som du er blevet lidt vild med, omkring lesbiske, og høre hendes holdning til det. Hvis hun tager stor afstand fra alle lesbiske så har hun nok ikke lagt noget i det i har sammen. Men hvis hun virker åbensindet og positiv overfor det med lesbiske, så er der da en større chance for at hun er lesbisk.

Jeg håber at du kan bruge mit svar, og at du bliver afklaret med det hele en dag.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym