Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-03-31T22:25:32: 2

Brevkassespørgsmål

Alders problem


Hej TheLove.

Jeg har et problem jeg håber i kan hjælpe mig med, da mine veninder ikke rigtig kan forstå mig.
Jeg er blevet vild med en fyr der er 5-6 år ældre end mig. Han har også følelser for mig, og vi har det rigtig godt sammen. Men alle mine veninder siger det er dumt, pga. aldersforskellen. Men jeg er meget moden af min alder, og også god til at sige fra hvis ting går over mine grænser. Han er meget forstående, og opmærksom, overfor at jeg kun er 14. Skal jeg give det et forsøg, eller burde jeg droppe det?

Hilsen Hanna
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-04-01T20:58:07 1
Majbrit
Hej Hanna. 

Jeg har selv været kærester med en, hvor der var nogle års forskel. Jeg er 18 år, og derfor synes jeg ikke længere det er noget problem at finde en der er en del ældre. 
Du er kun 14, så jeg synes nok det er lidt underligt at have en der er 5-6 år ældre. Det er måske en god idé, at du spørger hvad dine forældre hvad de synes, og fortæller dem, hvordan det står til. 
Jeg håber at du finder ud af det. 

Kh. Majbrit
2013-04-01T22:21:29 1
Karen
Hej hanna. 

Jeg kender godt det med forhold, hvor der er meget forskel. 

Jeg synes, at du skal drop det uanset hvor meget du er vild med personen. Man er forskellige steder i livet; om 3 år så vil han gerne have børn, men du vil have en uddannelse for ikke at ende en af de unge mødre på tv. 

hvad hvis nu om et år kommer kondomen til at gå i stykker under sex og du bliver gravid som 15 årig eller han vil have dig til at flyttede ind hos ham, når i har været sammen i 1,5 år? For det er naturligt for os de ældre (20 og over) at flyttede sammen eller beholde det barn som man får. 

Der er mange, som jeg kan se hvor det vil være rigtigt svært for jer som et par.  

Jeg håber at det kunne hjælpe det på nogle som helst mulig.

Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym