Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-04-03T21:52:15: 2

Brevkassespørgsmål

Kærlighed ved første blik


Hej Brevkasse. Jeg er 17 (snart 18) og går på Gymnasium til dagligt. Idag havde hele skolen fri i en time midt på dagen. Jeg gik og snakkede med en af mine Kammerater da han så hans kæreste og vi skulle lige over og sige hej. (Ja nu tror i jo nok det er hende jeg er vild med :) Men det er det heldigvis ikke) Ved siden af hende sad to af hendes veninder. Den ene så lidt træt og uoplagt ud(på den dovne måde). Men den anden var smuk, smilende, og utrolig dejlig! Jeg gik efter et par minutters snak med alle ved bordet, gik jeg hen til hende og satte mig ved siden af hende. Vi snakkede og snakkede. Og pjattede på den hyggelige måde! Da timen var slut og den rigtige time skulle til at starte var jeg lidt trist over det, men vi havde fået added hinanden på "Snapchat" Så jeg havde stadig håb! I bussen på vej hjem "snappede" jeg hende og hun snappede tilbage og vi blev ved sådan i et godt stykke tid. Om aftenen skrev vi videre og så fandt jeg hende på facebook via min vens kærestes Venner. Jeg tilføjede hende og vi chattede i en hel time. Det føles bare som om jeg svæver på en sky når jeg skriver med hende og jeg savner hende og tænker kun på undskyldninger jeg kan bruge til at være sammen med hende en gang til! Har virkelig aldrig haft det sådan her før! Jeg ved det er en monster Kliche men det er nu engang sådan jeg har det! Hvad skal jeg gøre! Jeg har kun snakket med hende i en time for guds skyld! Please hjælp.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-04-04T11:17:43 1
Charlotte
Hej "anonym"

Det lyder jo helt fantastisk. Det er sådan en dejlig følelse at være forelsket og bare føle at man svæver af glæde. 
Men det er også svært - for hvad gør man!
Altså i dit tilfælde er det svære overstået - du har allerede snakket med hende, så det behøver du jo ikke tage dig sammen til en gang til. Og i skriver sammen og og "snapchatter" hvilket jo bare er mega fedt.
Jeg synes du skal spørge hende om hun vil tilbringe noget mere tid sammen med hende - måske en date/cafe-besøg, og så ellers bare snak med hende når du møder hende. Sig til hende at du rigtig godt kunne lide at snakke med hende og gerne vil gøre det igen. Og så ellers bare tage den derfra :)
Det skal nok gå - hun lyder som en meget sød pige.
OG, det var godt du ikke var forelsket i din vens kæreste - det var der ikke kommet noget godt ud af :)

De bedste hilsner fra
Charlotte
2013-04-04T22:39:20 1
Karen
Hej med dig.

Jeg synes at det er så smukt at hører en fyr taler så pænt om en pige, som han lige har mødt. Alle piger ønsker at møde en som der opstår den der kærlighed ved første blik følelse og vil tage hende som hun er. 

Bare bliv ved med hvad du gør og hun vil udvikle de samme følelser over tiden til dig.
Jeg kan kun sige stort tillykke til dig.


Good luck 
Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym