Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2013-04-11T09:06:56: 2

Brevkassespørgsmål

kærlighed ved første blik?


Sidste sommer mødte jeg den her vildt søde dreng med mørke øjne og mørkt krøllede hår da jeg var med min veninde til træning, de går til tennis sammen. Min veninde der går med ham til tennis siger at han har spurgt til mig ahhhhhh.... Men hun måtte ikke vide at jeg kan lide ham så jeg lod som ingenting hvilket er virkelig svært siden hun kan se når jeg lyver men det gik alligevel. Efter lidt tid fandt jeg ud af at han gik på en privat skole nær mig og går i klasse med min anden veninde og at han også havde spurgt hende om mig endnu engang ahhhhhh.... Havde tænkt mig at søge ham på fb og tilføje ham som ven og bed om hans nummer men han har ikke fb hvilket fik min verden til at gå i stå og jeg kan ikke spørger min veninde om hans nummer no way og for at gøre det hele værre tror jeg at han er forelsket i min veninde/tennis pigen så hvad synes du jeg skal gøre, opgive ham eller blive ved med at kæmpe en håbløs kamp?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-04-11T19:18:48 1
Amalie
Hej, forelskede pige :-)

I første omgang synes jeg, at du skal snakke med din veninde om det, hende der går til tennis med ham. Når du skriver at hun ikke må vide, at du kan lide ham forstår jeg det som om, at det er fordi hun evt. har følelser i klemme. Spørg hende om hun har følelser for ham osv. Hvis ikke hun har det synes jeg sagtens du kan spørge efter hans nummer. 

Tag evt. med ned og se nogen flere tenniskampe, hvis du gerne vil se lidt mere til ham. Han lyder til at være interreseret i dig, siden han har spurgt begge dine veninder ind til dig. 

Jeg håber du finder ud af det. Jeg er sikker på, at selvom du kalder det for en "håbløs" kamp, sikkert nok alligevel finder ud af, hvad der er rigtigt og gøre.

Held og lykke herfra!
2013-04-12T01:08:17 1
Karen
Hej med forelsket pige.

Jeg vil sige, at du skal slå til og finde ud af om i har andre fælles venner, så du kan få hans nummer af dem. Ellers må du spørger din veninde fra tennis :) 

P.s. Kampen er ikke håbløs, for at du er lige så god som din veninde. Plus han bliver ved med at spørger efter dig, så må det være dig at han vil have.

Jeg håber at det kunne hjælpe dig.

Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym