Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-04-20T12:47:45: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre...


Hej, jeg er en pige på 15, som går på efterskole. Der har vi en filler liste (en liste med de personer som er kærester, søde sammen eller flirter) og der er jeg kommet under søde sammen med en dreng der hedder Rasmus. Og så har jeg hørt en lille fugl synge om han godt kan lide mig, men jeg ved ikke om det er rigtigt. Han er begyndt at tage mere kontakt til mig og snakke til mig. Men så snakkede vi sammen i lang tid, den anden dag, (om kærester faktisk) og der sagde han at han ikke vil have en weekend kæreste.. Og hvis vi får noget og bliver kærester kommer vi jo til at blive det, da året snart er slut. Jeg tror også at jeg måske godt kan lide ham, men jeg ved ikke hvad jeg gøre? Både for at finde ud af om han kan lide mig, og hvad jeg skal gøre for at få noget med ham...
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-04-23T12:16:41 1
Amalie
Kære Mette :-)

Jeg synes du skal prøve, at vise ham din interesse. Spørg indtil ham og grin med ham, det er altid en god start! Når I så er kommet bedre ind på hinanden tror jeg hurtigt du vil finde ud af, hvordan det står til.

Men det store dilemma ved at være kærester på en efterskole er jo, at man bliver spredt igen når året er omme og så kan det være svært at holde gnisten, når man ikke længere skal ses hver dag.
Men når de så er sagt tror jeg ikke man skal tænke så meget over det. Hvis I er forelskede i hinanden, skal I nok finde en vej. Nu ved jeg jo ikke, hvor langt væk i bor fra hinanden, men mon ikke I nok skal finde ud af det? Ellers må I jo tage det problem til den tid og bare nyde den sidste tid I har sammen. Tag det som det kommer :-)

Håber du kunne bruge mit svar.

Held og lykke med det og nyd de sidste måneder på skolen.


// Camilla 
2013-04-24T11:00:18 1
Charlotte
Hej Mette

Det er lidt en uheldig situation du er kommet ud for der. Jeg forstår udmærket at du ikke ved hvad du skal gøre!
Du vil jo på den ene side gerne have "fingrene i " den her fyr, men en lang distance forhold eller weekend kæreste er aldrig nemt at vedligeholde. 
Noget kunne godt tyde på at han godt kan lide dig, men holder igen fordi han netop godt ved at i sjældent ville se hinanden efter sommerferien fordi i ellers bor lang fra hinanden. Måske er det netop bedst bare at være venner. 
Altså det er jo super fedt at få en kæreste og være vild med en og sådan, men jeg tror også i kommer til at blive ked af det når i ikke kan se hinanden så meget. Desuden skriver du ikke noget om at du kan lide ham. Det virker som om du kun tænker på det fordi nogen andre har sagt noget om det på listen? 
Det er lidt svært for mig at sige hvad du skal gøre - men jeg synes du skal tænke grundigt over hvad du vil!
Jeg håber du finder ud af det! :)

Hilsen
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym