Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-04-21T23:40:55: 2

Brevkassespørgsmål

Engang - men ikke længere


Hej..

Jeg har haft noget med den her dreng i snart 5 måneder og i starten var jeg viiildt forelsket i ham, også selvom han er ældre end mig (jeg har det svært med drenge der er mere end 2 år ældre end mig). En dag holdte min veninde så hyggeaften-noget og han var der også, vi legede S, P eller K og han skulle jo spille smart over for de andre drenge og valgte derfor K, hans konsekvens var at han hun skulle kysse med mig. Det gjorde han så, selv efter de havde sagt det var godkendt, han kyssede mega godt!!

Efter hyggeaftenen fandt jeg så ud af at han havde følelser for mig også, men det blev ikke rigtig til noget.. Her for 2 uger siden spurgte han mig så om vi skulle komme sammen, jeg tænkte over det men blev nødt til at sige nej fordi jeg ikke har de følelser for ham mere! (Det skal lige siges at den der hyggeaften var for 3 eller 4 måneder siden) jeg mistede bare så hurtigt følelserne for ham, også fordi at alle mine venner blev ved med at sige han ikke var noget for mig og at jeg var for god til ham. Jeg tror det steg mig til hovedet og nu kan jeg slet ikke finde de følelser igen, og jeg har virkelig såret ham men jeg har ikke fortalt ham at jeg ikke har følelser for ham længere, hvordan skal jeg fortælle ham det?

skal jeg bare sige til ham at jeg ikke har følelser for ham længere eller? Jeg vil bare gerne stadig være venner med ham, men forstår godt hvis han ikke gider eftersom jeg faktisk gav ham falske forhåbninger! Hjælp!

Knus Cecilie!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-04-23T08:53:43 1
Charlotte
Hej Cecilie

Det er ret ærgerligt at du gav ham falske forhåbninger - for ja, han blev nok ret såret.
Jeg synes først og fremmest at du skal fortælle ham at du ikke længere har følelser for ham. Og så skal du fortælle ham at du er ked af at du har gjort ham ked af det, men at du rigtig gerne vil blive ved at være venner med ham, hvis han altså vil. Det er måske også en god ide at fortælle ham at du altså har haft følelser for ham en gang, så han ikke bare føler at du har holdt ham for nar.
Så er det bare at håbe at han tilgiver :)

Held og lykke fra
Charlotte
2013-04-23T13:55:17 1
Karen
Hej Cecilie.

Det er noget værre noget det der at være forelsket. 

Jeg vil sige at ærlighed er den bedste måde at gøre sådan nogle ting. Du kan sige: Hej du. Jeg har ikke følelser for dig mere. Men jeg var vildt forelsket i dig for 4 måneder siden. Jeg var stadig gerne være venner med dig, fordi du er en vidunderlig fyr eller du kunne tage på date med ham og se om nogle af de følelser kan komme tilbage igen.

Det eneste der kan gå galt er at han har brug for noget plads væk fra dig.


Jeg håber at det kunne hjælpe dig :) 
Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym