Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3341 spørgsmål og givet 5781 svar de sidste 12 år
2013-05-04T18:45:50: 2

Brevkassespørgsmål

Love


Hej, jeg har et crush på den her pige og jeg føler lidt at hun gengælder det, fordi når vi snakker smiler hun altid så bredt, prøver at få øjenkontakt, og prøver at få fysisk kontakt i en lille grad, og vi har en lille ting kørende.
Men problemet er at når jeg så kommer hjem og skriver til hende, så svarer hun ikke!
Jeg kan se at hun har læst beskeden, men det er 2/10 gange at hun rent faktisk svarer. Jeg ved at hun ikke har specielt travlt med noget, og hun er også altid på de sociale medier og hun skriver meget med andre og så videre.

Hvad gør jeg?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-05-05T15:11:44 1
Amalie
Hej Mathias :-)

Det lyder da underligt, at hun ikke svarer dig. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor meget man bruger sin mobil osv, men når du siger, at du kan se hun har læst beskeden, og ikke svarer, lyder det umiddelbart lidt underligt, synes jeg.

Hvis det var mig, så ville jeg fremover lade være ved med at skrive til hende i et stykke tid, og istedet snakke med hende face to face, for på den måde at finde ud af, hvordan hun egentlig er, og omvendt.

Jeg tror det er det eneste du kan gøre lige nu ;-) 

Kram Camilla - og held og lykke med det ;o)
2013-05-08T11:08:49 1
Charlotte
Hej Mathias

Der er to muligheder her, sådan som jeg ser det altså. Den værste mulighed er jo at hun måske slet ikke er vild med dig på samme måde og at hun rent faktisk ikke gider skrive med dig. Måske skriver du for meget og for ofte? Men den anden er at hun måske også er vild med dig og lidt nervøs og ikke ved hvad hun skal skrive.
Hvis du gerne vil have at det her skal føre til noget, må du også give hende lidt plads og ikke være for pågående. Noget tyder på at i snakker bedre når i er "face to face", måske skulle du spørge om hun vil gå en tur med dig efter skole en dag  - det er også bedre at snakke rigtigt sammen.
Held og lykke

- Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym