Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-05-15T18:25:44: 2

Brevkassespørgsmål

en Onenights ting.


Hej, jeg er en pige på 17 år, som går i 1.g....
her for næsten en måned siden mødte jeg, lidt random, en dreng til en fest (han var ikke med til selve festen.. mødte ham ude på vejen)... han er 20 år og går i 3.g på samme skole som mig. (stor skole, havde aldrig set ham før :P) anyways.. dagen efter havde han så ansøgt mig på facebook.. og vi begyndte lidt at skrive sammen, bare sådan en gang imellem og han virkede rigtig sød, syntes jeg. Da jeg så en dag manglede et sted at sove efter en fest foreslog han at jeg ku sove der... jeg takkede ja til tilbudet og var egentlig også lidt oppe at køre over der, for jeg synes jo han var rigtig sød!! :)
men så da aftenen endelig kom gik det ikke helt som håbet, det gik meget stærkt det hele og vi endte med at have sex... og personligt har jeg det vildt dårligt med one night stands... så jeg spurgte ham også flere gange under opholdet om det bare var sådan en engangs ting eller hvad...
hvilket han dog ikke rigtig formåede at svare på... han mumlede sån lidt noget og begyndte at grine og så kyssede han mig bare.... dagen efter opførte han sig næsten som om det ikke var sket og sagde faktisk at han ikke kunne huske noget fra dagen før.. hvilket jeg tvivler på... og jeg tænkte med det samme at han bare havde udnyttet mig og dagen efter lod jeg også til at være på toppen igen og pisse ligeglad med ham...

det er to uger siden nu... og jeg var forfærdelig til at følge mit eget råd, så jeg skrev til ham igen og vi har nogle ganske normale hyggelige samtaler, han er ikke rigtig afvisende på nogen måde... men det er ligesom blevet mig der har startet alle samtalerne efter den aften hvor vi var sammen... så er virkelig i tvivl om at han bare skriver lidt med mig fordi han er for rar til at sige at jeg skal fucke af eller om han gerne vil være min ven eller om han gerne vil noget igen! jeg ved ingenting! jeg har INGEN ide om hvor jeg har ham... og det driver mig til vanvid... for for hver dag der går bliver jeg ligesom bare lidt mere vild med ham... og ved ikke rigtig hvordan jeg skulle spørge angående det der var sket... er så bange for at blive afvist...

men ja.. det driver mig til vanvid det her, og ku virkelig godt bruge nogen råd...

håber ikke det var alt for forvirrende at læse, der er bare så meget der snurrer rundt i hovedet på mig.

Knus. :-)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-05-20T18:40:19 1
Morten
Hej Pige på 17!

Jeg synes uden tvivl at du skulle droppe den her fyr. Han virker overhovedet ikke som en seriøs 3.G'er. En seriøs fyr ville uden tvivl kunne huske, hvis han havde været i seng med en sød pige. Jeg er sikker på at han kun har sagt det fordi han egentlig ikke ligger mere i det.

Har har 2 råd til dig:
1. Skriv til ham igen og spørg ind til jeres 'forhold'. Var det bare et engangsknald eller er det mere i det? Sørg for at han ikke taler udenom!
2. Bare drop ham! Han har jo allerede såret dig, måske kunne han gøre det igen. Og er det ikke altid "fedest" og være personen som siger fra?

Jeg håber virkelig du træffer det rigtige valg, det er nemlig kun DIG som ved hvad der er bedst for dig. Skriv endelig hvilket valg du tog. 

Venlig hilsen,
Morten
2013-05-20T21:24:32 1
Helene
Kære Blå. 

Jeg kan godt forstå du er i tvivl om hvor du står i forhold til fyren..
Vi kan aldrig vide hvad hinanden tænker, og det kan drive en til vanvid som du også skriver.
Og forstå hvad fyrene tænker er en helt anden sag.

Jeg vil ikke umiddelbart ud fra dit brev mene, at han er den rigtige for dig. Du fortjener ligesom alle andre at blive behandlet ordenligt og du fortjener bedre. Jeg synes du skal følge dit eget råd, det vil jeg mene vil være det bedste.
Det andet alternativ ville være at tale med ham om det...
Jeg ved godt det kan være rigtig svært at skulle tale med ham om den aften..Tale med ham om det, og hører hvad hvordan han har det med det. Derefter vurdere om du føler hans forklaring har været god nok, eller om han fortsat siger han ikke kan huske det.

Jeg håber mit råd kan hjælpe dig lidt med dit dilemma. Du er altid velkommen til at skrive ind til theLove igen :-)

Knus Helene

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym