Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-06-11T21:57:30: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre? :i


Hej peps, Landet ligger såen at mig og den her pige har flirtet ret meget, en morgen hvor jeg sad og ventet på hende på vores skole skrev hun pludselig at vi blev nød til at stoppe. Fordi hun var bange for at have et forhold med mig. Men dem jeg har tæt ville jeg aldrig droppe, har prøvet at forklare hende at jeg er ligeglad med om vi har et forhold eller ej bare det ikke ændre at jeg kan gå og flirte med hende. Ved ikke hvad jeg gøre mere nu, jeg føler mig brugt og har ikke overskud til daglig dagen mere hvad skal jeg gøre?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-06-13T10:56:00 1
Charlotte
Hej,

Jeg forstår godt at du er meget ked af denne her situation - det er man jo altid hvis man bliver afvist.

Men du bliver også nødt til at respektere hendes valg og give hende tid og plads. Jeg ved det er svært, men jo mere du presser på, jo længere væk vil du skubbe hende. Hvis du giver hende lidt plads og tid til at tænke vil hun måske indse at du slet ikke er så "farlig". 
Jeg ved godt at det er ret "nedern", men sådan er det. Du må i mellem tiden holde hovedet oppe. Snak med andre mennesker og måske med dine venner, de kan jo nok trøste dig. 

Held og lykke
Charlotte 
2013-06-13T13:36:06 1
Amalie
Hej Gamo,

Nogengange slutter ting bare, selvom man gerne ville have dem til at forsætte. Jeg tror det er vigtigt, at du gør op med dig selv om det der er noget du gider, at bruge din tid på. For mig at se har  din flirt ikke de samme følelser i det som du har, hvilket er derfor hun lader det stoppe nu inden det bliver for seriøst.
Jeg kan godt forstå du føler dig brugt og ikke har overskud, men jeg tror så men ikke at det nødvendigvis er hende, der kan give dig overskuddet tilbage. Måske du skal give det lidt tid til du finder den pige, der virkelig er den rigtige for dig.

Jeg ved godt det er svært, men et eller andet sted ude i verden er der en eller anden pige, der er tosset med dig, det er bare et spørgsmål om tid før du finder hende.

Kram fra Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym