Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-06-21T11:24:38: 2

Brevkassespørgsmål

Fra forvirret og ked til forelsket og glad


Hejsa :) Jeg skrev til jer (mener det har været i januar), hvor jeg var meget forelsket i den her fyr der var 32 år og 13 år ældre end mig. Vi havde haft sex sammen flere gange men han ville stadig ikke være mere end venner. Han fandt så på et tidspunkt en kvinde, som han syntes rigtig godt om, og jeg fortalte jer, at jeg var i tvivl om, jeg skulle fortælle ham om mine følelser eller hvad. I skrev så, at jeg skulle fortælle ham hvad jeg følte og så tage den derfra.

Jeg syntes så lige, at jeg ville skrive til jer igen. Ser I, jeg fortalte ham aldrig hvad jeg følte, og han er nu kærester med hende kvinden her, som han syntes rigtig godt om, og han er også i gang med at flytte, så han kommer til at bo meget tættere på hende. Efter dét, var jeg så til en stor fest i maj måned, der blev afholdt dagen før min fødselsdag, vi var ret mange mennesker og jeg blev ret fuld. Det endte så med, at jeg gik med den her rigtig søde fyr hjem og vi så efterfølgende til hinanden i de næste 3 uger.

Så var det, at jeg slap bomben om, at jeg gerne ville vide, om han bare ville fortsætte med at ses som bollevenner, eller om vi skulle begynde at gå sådan lidt i kæresteretningen, dog uden at tvinge ham til at indgå i et forhold lige med det samme. (Jeg syntes det var meget rimeligt efter de 3 uger at skulle tage stilling til det, da vi havde set en del til hinanden.) Men han sagde så, at han ikke kunne love, at han ville kunne indgå i et fast forhold, men derimod ville han gerne fortsætte som vi havde gjort hidtil. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og det hele endte med, at vi blev enige om, kun at være venner, da jeg ikke kunne dét der med at være bollevenner, efter den oplevelse jeg havde haft med ham den anden. Jeg ligger simpelthen for mange følelser i det. Vi skiltes som venner, og jeg var ked af det i 24 timer, hvor efter jeg egentlig var okay igen, og jeg tænkte, at han nok alligevel ikke var den rette, når jeg ikke kunne være mere ked af det end det...

Ca. en uge efter, aftaler jeg så med én som skriver til mig på en net dating side, at vi skulle mødes, da vi havde en ret god kemi mellem os i vores beskeder til hinanden. Vi aftalte at mødes nede ved busstationen, for derefter at gå ned og få en is. Da jeg stiger ud af bussen, kunne jeg først ikke se ham. Og da jeg så ser den her høje, flotte, lyshårede fyr komme gående hen i mod mig, præsentere sig og giver mig en krammer. Jeg kan sige jer, at det var forelskelse ved første blik. Jeg blev helt paf.

Vi snakkede rigtig godt sammen, og da vi havde fået en is og gået en ret lang tur, besluttede vi os for at gå op mod bussen, så han kunne få sin cykel. Jeg tænkte, at vi nok ville tage afsked dér og tage hver til sit, men det endte med at han fulgte mig helt hjem hvor vi stod i 3 timer uden for og snakkede.

Så kom nogle af mine venner fra kollegiet også hjem, og spurgte om vi ikke ville med ned og få en øl, hvilket han gerne ville. Det var super hyggeligt, og det endte med at han først tog hjem kl.01.00 og vi havde altså været sammen i 6 timer på vores første date. Det virkede også som om, at han ikke ville tage afsted, men jeg fik 2 afskedsknus og vi aftalte at vi helt sikkert skulle ses igen. Siden har vi været sammen en 5-6 gange og vi har lavet mad til hinanden 2 gange og sovet sammen 2 gange. Og jeg kan fortælle jer, at han er SÅ skøn og at jeg er forelsket op til begge ører. Han værdsætter mig, lige så meget som jeg værdsætter ham, og jeg forstår slet ikke, at en fyr som ham kan lide en pige som mig, men han er bare fantastisk. Klog, flot, humoristisk, kærlig, kysser godt og alt det en pige som mig søger ved en fyr, det har han :)

Så det kan helt sikkert betale sig, at vente på den rette, og hvornår ved man om det er den rette? Det ved du først når du møder ham.

Ja, bare lige en solstrålehistorie herfra. Svæver pt på en lyserød sky <3
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-06-25T01:03:06 1
Amalie
Hej med dig,

Hvor er det godt at høre! <3
Her på redaktionen er vi rigtig glade for dit brev, hvor du skriver om din succeshistorie. Det er ikke noget bedre end at være forelsket, i hvertfald ikke når den er gengældt.

Jeg ønsker dig en masse held og lykke og håber at du forbliver glad.

Mvh
Camilla Petersen
2013-06-25T20:23:44 1
Morten
Hej "den forvirrede",

Tusinde tak for din besked. Jeg er glad for at se at nogle af mine kollegaer hjalp dig videre og at du nu har fundet en rigtig sød fyr. Jeg kan se du skriver at du fandt ham igennem netdating, og hvor er det sejt at du har fundet en over nettet. Det er ikke så tit at man finder en over nettet man kan blive glad for. Dog synes jeg det er en god ting, fordi så hænger de dårlige episoder fra barndommen ikke på personen, og han er selv nødt til at åbne sig op og fortælle om sit liv.

Jeg håber I finder ud af det sammen. 

Knus og varme tanker fra Morten :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym