Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-06-21T15:43:52: 2

Brevkassespørgsmål

Et crush på ham den klamme...


Hej TheLove

Jeg har måske fået et crush på ham her drengen fra min klasse. Det startede med. at vi blev makre og skrev engang i mellem på facebook. Mange af de andre synes, han er lidt klam, og de kan slet ikke forestille, at han får en kæreste. I hvertfald ikke en fra klassen. Det siger de i hvertfald... Jeg kan godt blive enig i dem i, at han ikke er lækker. Men han har den perfekte højde og de mest blå øjne, jeg elsker at kigge ind i. Han kan få mig til at grine og smile.

Der er ikke en eneste, der ved, at jeg har et crush på ham. Ingen. Min vendinde var engang forelsket i ham, og alle (inklusiv mig) grinte af det og sagde, han var klam. Jeg er i forvejen typen, som holder det hemmeligt i starten, når jeg bliver forelsket, for mine veninder. Og der skal meget til før, at jeg bliver forelsket. Har været lidt forelsket to gange før (ikke det store). Det har aldrig udviklet sig, da jeg er for usikker, genert og ikke har turde tro på, at de gengældte mine følelser. Jeg er også bange for, at den her dreng ikke gengælder mine følelser. Jeg tror, som sædvanlig, ikke, at han gør det... Men at han kan lide en anden.

Vi skal snart på en klassetur med to overnatninger. Jeg håber på, at komme tættere på ham, men tvivler.

Hilsen den generte pige :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-06-25T01:13:08 1
Amalie
Hejsa :-)

I første omgang er du nødt til at være fuldstændig ligeglad med, hvad de andre i klassen tænker om fyren. Det kan godt være, at de har en mening om ham og at du er bange for hvad de vil tænke om dig, hvis du afslører at du kan lide ham, men du ved jo ikke om han kan blive den rigtige for dig. 
Derfor er du nødt til, at følge din egen vej og din egen mavefornemmelse. Hvad synes DU? Det er det eneste, det betyder noget. 

Hvis det er dine rigtige venner, så er jeg sikker på de vil acceptere det.

Mht. at du er bange for at dine følelser ikke er gengældte, så er den eneste måde du kan finde ud af det på vel ved, at snakke mere med ham og lave flere ting med ham. Det lyder som en god idé det med, at du vil komme tættere på ham på jeres overnatningstur. Spørg en masse indtil ham når du snakker med ham, for så er du allerede godt på vej.

Held og lykke med det.

Jeg håber du kunne bruge mit svar bare lidt og om ikke andet er du i hvertfald som altid velkommen til at skrive herind igen.

Mvh
Camilla Petersen
2013-06-25T20:16:35 1
Morten
Hej den generte pige,

Det lyder rigtig godt at du har fået et crush på ham drengen. Husk lige på én ting. Det som dine veninder og venner har gang i minder meget om mobning, og det synes jeg du stærkt skal tage afstand fra. Du skal ikke hører på hvad dine veninder og veninder siger om ham drengen, fordi jeg er ret sikker på at han er rigtig sød. Man skal ikke gå efter udseende. Det er det indre der tæller, udseende er bare en bonus..

Jeg håber du kommer tættere på ham på jeres klassetur!

Knus
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym