Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3484 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2013-07-14T19:07:42: 2

Brevkassespørgsmål

Har fortalt ham at jeg kan lide ham. Men hvad nu?


Hej brevkasse.
Så der er den her dreng i min klasse, som jeg er helt vild med, og har været det lige siden vi startede i 7. Og jeg skal i 8 efter sommerferien, så det vil sige et år.
Men altså, vi snakker ok meget sammen i skolen, hvis vi altså har en lejlighed hvor det ikke er akavet. Vi har været sammen hjemme hos mig en gang alene, og det var akavet men også hyggeligt. Men nu har vi jo sommerferie, og jeg har udnyttet den mulighed til at skrive til ham, hvordan jeg føler for ham lige ud, og at det er hårdt når man ikke føler det samme om mig, hvilket jeg jo enlig ikke ved om han gør.
Men ud fra hvad han har skrevet, ved jeg ikke helt? Synes bare at det var lidt nemmere at skrive det nu, hvor vi ikke skal ses før om 4 uger.
Han skrev tilbage at han forstod hvordan jeg følte, og at han synes at jeg var modig fordi, at jeg turde at skrive hvordan jeg følte til ham.
Men hver gang jeg har skrevet at jeg savner, tænker på ham og holder af ham, har han svaret ilm. Derfor er det svært for mig at finde ud af, hvad han føler. Men hvad jeg nu er bange for, er at det venskab vi har nu vil blive ødelagt. Det siger han dog at han ikke tror at det vil. Jeg føler mig bare lidt ydmyget når jeg har åbnet så meget op for ham, og sagt alt hvad jeg føler for ham. Kan vores venskab nogensinde blive normalt, og vil han nogensinde kunne se mig som en kæreste, ligesom at jeg ser ham? Jeg kan bare ikke holde tanken om, at han sikkert ikke kan lide mig ud. Jeg holder så meget af ham. Han er alt jeg tænker på, og jeg bliver ked af det når han ikke svarer mig på SMS. Gider han overhovedet at skrive med mig? Og skal jeg blive ved med at skrive til ham at jeg kan lide ham, eller skal jeg prøve og glemme ham? Det kan jeg bare ikke, når han betyder alt.

Håber det nogenlunde gav mening, for ved enlig ikke helt selv hvad jeg føler lige pt. Håber på et hurtigt svar, da min hverdag er gået i stå lige i øjeblikket. Ved ikke hvordan jeg skal komme videre.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-20T20:28:14 1
Helene
Kære Katrine.

Det er en svær situation du står i.. jeg forstår godt du er frustreret. Det er aldrig nemt at vide hvordan en anden person føler, især når de ikke giver klar besked.
Jeg vil råde dig til at bede fyren om klar besked: "Hvordan har du det med mig?" "Har du nogle følelse for mig?" "Hvad føler du for mig?" Eller andet...
Det piner dig at gå rundt i uvished!
Jeg vil råde dig til at få klarhed på hvad han føler, skrive og spørge ham, og så give ham lidt plads til at finde ud af det.

Håber det løser dig til din fordel. Du er velkommen til at skrive ind til TheLove igen :-)
Knus Helene
2013-07-20T22:11:19 1
Charlotte
Hej Katrine

Jeg beklager det langsomme svar, men vi holder jo også sommerferie :)
Det er en svær situation du står i og jeg forstår udmærket at du føler dig forvirret.
Du skriver at det er svært at finde ud af hvad han føler - har du prøvet at spørge ham? dreng/mænd er indrettet anderledes end kvinder - ikke kun fysisk, men også psykisk. Derfor bliver du nødt til at skrive til ham lige ud hvad du føler og hvad du gerne vil vide fra ham, for han kan jo ikke vide hvad du tænker - især ikke når det er over sms. Så spørg ham lige ud hvad han føler for dig! - men du skal også være parat til at svaret er negativt.
Om du skal glemme ham ved jeg ikke. Hvis nu han ikke føler det samme for dig - er han så værd at kredse om? Hvis han ikke føler det samme for dig, kan det være at han vil synes at det er irriterende at du skriver hele tiden osv. Det kan også være derfor han ikke svare på alle dine sms'er - man kan godt skrive for meget!

Jeg håber du finder ud af det hele - held og lykke!
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym