Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-07-15T22:33:33: 2

Brevkassespørgsmål

Han er åbenbart ikke den rigtige for mig


Hej brevkasse. Jeg skrev ind til jer tidligere. Mit spørgsmål som jeg sendte tidligere hed "Har fortalt ham hvad jeg føler, men hvad nu". Men altså nu har jeg fundet ud af at den fyr som jeg er helt vild med, ikke mener at han er den rigtige for mig. Det gør mig så ked af det. Og jeg kan ikke se hvordan jeg nogensinde skal kunne komme over ham. Jeg har skrevet at det er ok at han har det sådan, og om vi så ikke bare skal være venner. Det siger han at vi klart skal. Så det er jo meget godt. Og nu er jeg bare glad for at jeg ikke har mistet ham fuldstændigt. Og han siger at vores venskab ikke er ændret. Så nu er jeg lidt i den situation, at jeg ikke ved om jeg skal være glad fordi at vi er venner, eller græde fordi at vi aldrig vil blive mere end det? Er det normalt at jeg har det sådan? Også et andet spørgsmål. Jeg tager til Grækenland her d. 29, og kommer hjem før den sidste uge i sommerferien. Jeg skrev til ham, at jeg håbede at vi kunne ses i den sidste uge, da han ikke er hjemme lige nu. Han skrev at han skulle på fodboldskole fra klokken 9-15, så derfor kan han ikke. Ville det være mærkeligt hvis jeg tog ned og satte mig diskret et sted, og så ham spille? Eller ville det være stalker agtigt, og skræmme ham væk. Og hvis jeg gør det, skal jeg så sørge for at han ser mig? Håber virkelig på et hurtigt svar, og hvis nogle har bare det mindste råd eller kommentar, så skriv meget gerne.! Kærlig hilsen Katrine :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-19T14:19:19 1
Karen
Hej Katrine :) 

Jeg vil sige, at det er en rigtigt dårlig idé at kigge på ham imens han spiller fodbold med sine venner. Det vil ikke se helt godt ud på din side, når du har sagde til ham at det var okay. Venner kigger ikke på hinanden spiller fodbold, hvor han ikke kan se dig. 

Du er heldig at være ung og som alle siger er der mange fisk i havet. Jeg synes at du skal komme videre med det hele. Han er nu en ven og hvis det gør for at holde ham en ven, så lad være med at være sammen med ham. 

Kram Karen :) 
2013-07-20T22:39:54 1
Helene
Kære Katrine.

Det gør mig ondt, at han ikke deler din følelser :-/
Det er helt normalt, at det tager hårdt på dig. Men jeg kan love dig det går over...
Jeg vil bestemt råde dig til ikke at tage ud og se ham spille! I hvert fald spørge ham først... Ja, det vil nok skræmme ham en væk, og virke noget stalker agtigt.
Jeg tror det bedste vil være, at tage lidt afstand til ham, så du får tid til komme over ham :-)

Mvh Helene.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym