Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2013-07-19T23:42:10: 2

Brevkassespørgsmål

Fortvivlet


Kære brevkasse!
Jeg har brug for et godt råd!


For tre år siden forelskede jeg mig i en dreng der hedder Anders, som er cirka to år ældre end mig. Vi havde et on and off forhold til hinanden, da han var for umoden på det tidspunkt til at gøre forholdet seriøst. En dag ringede han og gjorde det forbi over telefonen og jeg nåede dårlig nok at blive såret, da jeg allerede var kommet videre og havde fundet en anden på det tidspunkt, da han ikke havde kontaktet mig i flere uger. Siden da har jeg drømt om ham hver evig eneste nat, uden at vide hvorfor? For jeg ville jo ikke have ham tilbage, han sårede mig jo og det ville aldrig gå igen.

Lige nu har jeg det mest perfekte forhold man kunne ønske sig. Han er min bedste ven og min kæreste på samme tid og vi kan ALT sammen. Vi har snart været sammen i 2 et halvt år og vi er stadig rigtig glade for hinanden.

Mit problem er at jeg stadig har nogen følelser for Anders, som jeg er bange for at jeg aldrig slipper af med. Han dukker igen og igen i mit liv og det er som om det aldrig stopper.

Jeg ved godt at jeg vil vælge min nuværende kæreste, men hvad skal jeg gøre med Anders? på nuværende tidspunkt kan jeg ikke stoppe med at snakke i telefon med ham og jeg er bange for det udvikler sig til noget det ikke skal.

Har brug for et godt råd, et kald!

Mvh den fortvivlede
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-20T20:10:40 1
Karen
Hej dig på 21 år. 

Jeg kender godt det med at en fyr kan hjemsøge en, når man ikke rigtigt fik en god afslutning på et forhold. Jeg vil tror at du skulle tage den afslutning med Anders, ellers har man stadig nogle følelser for manden. Du kan f.eks. Sige til ham, at Du slår op med ham og kontakten til ham. Du har ikke brug for ham mere, da du er lykkelig med din kæreste og han burde også komme videre fra dig. Der er mange fisk i havet og du er ikke hans sild. 

Så får du en afslutning for ham og de følelser. 


Jeg håber, at det kunne hjælpe dig lidt. Ellers skriv til os igen,
Kram Karen :)
2013-07-21T09:26:44 1
Helene
Kære Anonyme.

Du skriver i dit brev, at du ikke vil kunne stoppe med at snakke i telefon med Anders... Det vil dog være mit bedste råd. Jeg vil råde dig til at bryde kontakten helt med Anders. Det vil nok være det bedste for, at du ikke skal gå og være bekymret for om der sker noget mellem jer, eller om han måske ser nogle tegn du ikke udsende.

Eks kærester og andre flirts, for den sags skyld, vil altid være en del af ens fortid. Det bedste man kan gøre, er at vende ryggen til fortiden, og kikke fremad. Hvis det virkeligt er din nuværende kæreste, at du vil være sammen med, så synes jeg du skal bryde med Anders. Og fortælle ham, at i ikke skal have kontakt.

Jeg fornemmer det er for hårdt for dig, at have ham i dit liv, og det tager for mange kræfter, at gå og tænke på det.

Håber mit råd kan være til hjælp.. Held og lykke :-)


Du er velkommen til at skrive ind til TheLove igen,
Knus Helene

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym