Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-07-23T20:11:47: 2

Brevkassespørgsmål

Spiller han bare kostbar?


Jeg har den sidste 2,5 måned set lidt til en rigtig sød fyr, men her de sidste to uger har jeg ikke hørt et ord fra ham, så jeg valgt at skrive til ham i dag, men han svarer ikke. Han har ellers virket ret interesseret før, og da jeg var hjemme og spise hos ham for to uger siden (det er siden den dag jeg ikke har hørt noget fra ham) havde han sat levende lys på bordet og dækket op med servietter, det var rigtig hyggeligt. Men nu er jeg blevet rigtig meget i tvivl om hvad han føler eftersom han ikke svarer. Spiller han bare kostbar eller er han ikke interesseret?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-24T13:00:45 1
Charlotte
Hej Mig,

Det er jo lidt svært for mig at sige hvorfor han ikke længere skriver eller kontakter dig.
Som du selv siger kan det jo være at ha spiller kostbar eller ikke længere er interesseret, men det kan jo også være at han har brug for at tænke over hvad han gerne vil. I havde en dejlig og romantisk aften og måske er han lidt forvirret over sine egne følelser eller måske er der kommet noget andet i vejen.
Mit råd er at give ham lidt mere tid og så ellers prøve at tage kontakt igen hvor du fortæller at du er forvirret over hvorfor han ikke svarer og at det sårer dig lidt. Ellers er han måske ikke den rette for dig og så er det på tide at give slip.

Held og lykke fra
Charlotte
2013-07-30T20:13:32 1
Cæcilie


Kære anonyme,

2 uger er ret meget at spille kostbar i. Så det kunne desværre godt tyde på at han ikke er interesseret. Men det er selvfølgelig ikke muligt for mig at svare på. Mit råd til dig vil være, at du lige skal afvente nogle dage, og se om han svarer. Hvis han ikke gør, så spørg ham lige ud om han ikke er interesseret mere. Det kan enten være face to face eller over mobil. Der er ingen grund til at gå rundt over spekulere over det, når du kan spørge ham lige ud. Hvis han stadig er interesseret er det jo bare fedt. Men hvis han ikke er, så kan du se at komme videre i en fart.

Jeg håber at i finder ud af det.

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym