Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2013-07-26T19:58:35: 2

Brevkassespørgsmål

Genert og bange.


Hej TheLove!
Jeg er gået hen og er blevet rigtig glad for en dreng, men jeg er simpelthen så genert, ikke at det er et problem lige pt. fordi vi er tit sammen og sådan. Men problemet opstår der, hvor han er rigtig gode venner med min bror, da de går til sport sammen.
Jeg vil rigtig gerne fortælle ham om mine følelser, men jeg er virkelig bange for at han afviser mig, eller han ikke har det på samme måde, men det værste er tanken om han kan lyve om det og jeg så falder for det.
- Også hvis det er over en sms! Jeg har slet ikke mod nok til at sidde overfor ham og fortælle om mine følelser.
Jeg er en smule bange for det også bare er en sommer flirt i hans øjne, og jeg tør ikke at blive 100% glad for ham så, hvis nu det slutter til sommer. Vi bor i samme by så det er jo ikke problemet, men jeg skal på efterskole efter ferien, hvilket han er klar over, men jeg kan ikke holde tanken ud om ikke at vide hvad det er eller hvad det skal blive.
Det gør mig på mange måder rigtig ked af det, og jeg bruger rigtig meget energi på at regne ham ud, fordi jeg er bange for afvisningen eller for at have for høje forventninger.

Når vi er sammen er han rigtig kærlig og sød, han vil gerne røre ved mig, nusse mig, holde om mig, og han starter for det meste også med at kysse mig, han griner og smiler altid når jeg er i nærheden.
Når vi skriver sammen er han også rigtig sød, han giver tit komplimenter og irritere på den søde måde som han bemærker ens hverdag og arbejde. Hvis vi er sammen eller omkring andre, er han tit lige omkring mig og der hvor jeg er, han vil gerne deltage eller blande sig i de ting jeg laver med de andre, hvis vi står alene kan han godt finde på at tage fat i mine hofter og kysse mig (Men kun hvis det er ham og jeg, der er der.) - Men han kan også godt være virkelig pigeglad både alene og sammen med andre, hvilket på nogen punkter irritere mig eller forvirre mig, og jeg reagere som jeg ingenting hørte.

Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal håndtere det, fordi jeg vil ikke afvises og miste det vi har, eller få ham til at føle sig presset til at sige noget han ikke mener eller vil. Jeg er også så forfærdelig genert at jeg hele tiden tænker om det vil være upassende, kikset eller pinligt og skrive, jeg tænker virkelig alt igennem og jeg ved det er dumt fordi han kan meget godt lide mig når jeg er mig selv.
Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal tage emnet op, eller fortælle ham omkring hvordan jeg har det.
Håber virkelig i kan hjælpe, det ville betyde alt og få andres meninger, nu når alle mine veninder er på ferie :-)

-Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer, også selvom i selv har et liv og sikkert også personlige problemer, så tak på forhånd, fordi i tager jer tid til at læse og svare :-)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:06:16 1
Karen
hej dig på 15 år :) 

jeg kan kun sige tillykke med at finde en fyr, som du synes godt om og han lyder også til at holde dig også.

jeg synes at du skulle prøve at snakke med ham. Bare sig, at hvis han var din kæreste som havde du været en lykkelig pige eller jeg har mange følelser for dig og jeg kunne godt tænke mig at blive din kæreste. hvis du satser på fyren så kan du vinde, men du ikke gør noget ved det så vinder ingen af jer.

jeg håber at det kunne hjælpe dig og good luck to you :D

Stort kram Karen. 
2013-08-05T13:40:33 1
Cæcilie

Kære Anonyme,

Det er da ellers en rigtig frustrerende situation du er i lige pt!

Og som du selv siger, så bruger du rigtig meget energi og tid på at gå og tumle med det hele.

Det er faktisk at torturere dig selv, når du ikke gør noget ved det, men bare går og tumler med ideerne. Derfor er mit råd til dig, at du skal gøre noget ved det!!

Da du er for genert til at snakke med ham ansigt til ansigt, synes jeg at du skal prøve at skrive til ham. forklar ham hvor glad du er blevet for ham, og at du da selvfølgelig håber at i kunne fortsætte sådan, fordi det faktisk gør dig rigtig glad. Men at du også har brug for at høre det samme fra ham, især nu hvor du skal på efterskole. Det er derfor rigtig vigtigt at du får noget afklaring i forhold til jer.

Så har du fortalt ham, at du er glad for ham, og at du håber på at det kan fortsætte, men samtidig spillet bolden videre til ham, og så er det op til ham hvad der skal ske.

hvis du ikke får noget afklaring, kommer du ikke videre. og det gør ondt på krop og sjæl at sidde fast i sådan noget. Så der er ikke andet for, end at pakke din generthed sammen og få spurgt ham ad! 

Jeg håber at du får taget dig sammen til at snakke med ham, og at du får det svar som du håber på!

Al held og lykke herfra i al fald!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym