Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-07-27T10:19:26: 2

Brevkassespørgsmål

Håbløst forelsket


Halløj i brevkassen:)
Jeg er en 16 årig pige som desværre er helt væk i den her dreng (lad os bare kalde ham bo), som højst sandsynligt ikke har det på samme måde med mig. Vi havde noget kørende og flirtede meget i en periode, hvor jeg faktisk"var sammen med en anden" dog havde jeg ingen officiel kæreste... Drengen jeg var sammen med var desuden møg irriterende til sidst og nu er vi bare venner. Bo mistede vel interessen for mig kort tid efter jeg stoppede det andet - og dét på trods af at det var bo der i starten gerne ville mig, men jeg på det tidspunkt måtte tage afstand pga."kæresten"
Siden da skriver vi sjældent og det er altid mig der skriver først. Kun til fester finder han mig vældig interessant... Jeg kan ikke finde ud af hvor jeg har ham, men heller ikke få ham ud af hovedet. Hjælp!

-Det skal lige siges at begge drenge går i min parallel klasse..
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:39:16 1
Charlotte
Hej Anonyme dig,

Det er aldrig rart at være frustreret - og især ikke over drenge.
Mit bedste råd er altså at du skal spørge ham. Fortæl ham at du stadig er vild med ham, men at du ikke ved hvad han vil. Hvis du ikke finder ud af det vil det jo bare blive være.
Du skal jo nok være forberedt på at det kan gå den modsatte vej af hvad du ønsker - men så har du da i det mindste fået et svar.
Jeg håber det kan hjælpe en smule :)

-Charlotte
2013-08-04T21:08:53 1
Helene
Kære Anonyme.

Det lyder for mig lidt som om, at bo synes godt om at flirte med dig imens du havde en anden ved siden af.. Han har måske tænkt, at så længe du havde en anden behøvede han ikke bekymre sig om, at du ville mere end flirte. Nu da du er helt single kunne det tænkes, at han tager afstand igen, fordi han ikke er klar til at det udvikler sig.
Hvis du er meget vild med bo, vil jeg råde dig til at fortælle ham hvad du vil have. Han er måske ikke klar over hvad du føler.

Håber du kan bruge mit svar :-)
Mvh Helene.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym