Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-07-29T01:55:43: 2

Brevkassespørgsmål

14 og 16


Kære brevkasse.
Er blevet ret vild med en fyr der er 16, og selv er jeg 14. Ved ikke om det er klamt? Men ved ikke om han har det på samme måde med mig? Det går mig rigtig meget på desværre. Og vi flirter lidt over SMS og når vi er sammen holder vi i hånden osv.. Men ved ikke om det betyder noget for ham!? Og jeg bare så forvirret. Og han har spurgt om han må øve sig på at knappe min bh op? Og ved jeg har ikke noget imod det ligenu? Men ved ikke om det er fordi jeg er forelsket, kærlighed gør jo lidt blind. Han er rigtig sød,rar,sjov,klog og meget moden af sin alder ligesom jeg. Men er bange for at blive såret igen.. Min sidste kæreste knuste mig han var utro... Det ved ham som jeg er vild med godt for vi kan snakke om alt. Og når vi lægger og nusser hinanden spørg han altid om det er okay de steder han nusser, fordi at han vil ikke overskride mind grænser. Det er ret sødt!:) Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre?? Hjæp hilsen anonym:)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-07-30T12:24:59 1
Charlotte
Hej Emilie

Jeg synes ikke det er klamt at i er 14 og 16, 2 år er ikke meget! Jeg forstår godt hvorfor du er forvirret, men hvis du virkelig gerne vil vide hvad han føler så må du spørge ham ad. Drenge er ikke så gode til hentydninger, så man må spørge lige ud. Fortæl ham også hvad du føler.
Med hensyn til hvad i skal gøre og ikke skal gøre på det intime område må du følge dit hjerte. Gør ikke noget du ikke er klar til at gøre og sæt dine grænser. Det er rigtig fint at han forstår at du også har grænser, det er et godt tegn.
Det er dejligt at være forelsket og tricket er bare at tage det stille og roligt, se hvor det fører hen og lær hinanden bedre at kende så i kan opbygge en tillid til hinanden. 

Held og lykke fra
Charlotte
2013-08-05T15:01:22 1
Cæcilie

Kære Anonyme,

Jeg synes bestemt ikke at det er klamt! det er kun 2 år, og det betyder ikke noget , hvis i begge har det på samme måde!

Prøv at lade det udvikle dig, som det nu kommer til at udvikle dig. Og se om det er noget for dig.

Angående sex, er han måske længere fremme end dig, og det er derfor meget vigtigt at du finder dine grænser, og lærer at sige stop, hvis du kommer ud i noget som overskrider dine grænser!

2 år er ingen ting. Du skal bare være sikker på hans hensigter. Altså at han ikke bare vil i seng med dig, men at han rent faktisk holder af dig. Du kan evt. prøve at tage en snak med ham om det. Hvis du synes at det er lidt grænseoverskridende at snakke ansigt til ansigt om den slags, kan du jo skrive med ham omkring det.


Jeg håber at i finder ud af det sammen!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym