Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-07-31T23:43:12: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg savner ham


Jeg har lige været på spejder-jejer, og jeg bliv ragtig gode venner med en fra Sverige.
Vi havde det ragtig hyggeligt sammen og vi sad lidt og nusset og sådan noget,
Men han bor i Stokholm, så jeg kan ikke ragtig se ham mere.
Vi skriver dog stadig lidt sammen, men det er bare ikke det samme.
Jeg savner ham bare så maget, jeg har også græt rat maget pga at jeg savner ham.
Jeg tror heller ikke at jeg nogen sinde møder en der er lige så perfeckt som ham.
Og jeg ved ikke om det er bedst at bare prøve at glæmme ham eller hvad... Han har i hvert tilfælde sagt at han også savner mig.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-05T12:21:07 1
Amalie
Kære Luna,

Det er altid så svært, når man har mødt en, der virkelig slår benene væk under én. Og især for dig pga. den afstand, som er i mellem jer to. 
Men tro mig, uanset hvad så vil der komme en tid, hvor det ikke længere er svært. Du vil selvfølgelig blive ved med at se tilbage på ham og det I havde som et godt minde, og det skal du også blive ved med, men man siger faktisk at når man savner nogen er det er af de ting man skal i gennem, for at komme videre. 

Det jeg synes du skal gøre er at være sammen nogle, som kan få dig til at smile og komme på gode tanker i denne tid, hvor du er lidt trist. På den måde tænker du måske kun på ham når du er alene, fx om aftenen og der kunne du jo skrive en lille godnat-besked til ham. Det tror jeg er den bedste måde at komme i gennem det hele på. Du skal huske og få snakket med dem, der gør dig glad! Uanset om det så er dine venner, familie eller noget helt tredje.

Jeg håber du kunne bruge min hjælp. 
Held og lykke med det hele!


Med venlig hilsen
Camilla Petersen
2013-08-08T14:32:16 1
Karen
Hej Luna :) 

Jeg synes, at du måske skulle give slip på ham og kommer videre med livet. Du kan stadigvæk holde kontrakt med ham, men nok ikke hverdag. Det er okay at savne folk, men det duer ikke hvis man ikke kan  få noget ud af dagen. Det er mere til livet end at savne folk, som ikke er tæt på :) 

Jeg håber at du en dag kan kigge tilbage på sommerlejren og kun tænke på alle de gode ting, som du oplevet med den sød fyr fra Sverige :) intet slår gode minder. 


Stort kram Karen.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym