Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3490 spørgsmål og givet 6012 svar de sidste 12 år
2013-08-04T13:16:08: 1

Brevkassespørgsmål

Kan ikke få ham ud af hovedet!


Hej, jeg er en pige på 17 år, som har mødt en fyr på 24 det vil sige der er 6 et halvt år mellem os.. Det startede med, at mine 2 veninder og jeg, sad på en cafe, tæt på stranden. Også kommer der 2 piger og 4 drenge hen og spørger om vi ikke vil komme hen til dem om aften så vi kunne feste, og vi sagde selvfølgelig ja. Og jeg får en af fyrenes nummer, også da vi kommer der hen tager de godt i mod os, det var super hyggeligt! Også tog vi i byen i Viborg der ved en 1 tiden. Vi havde det så hyggeligt, også lige pludselig så ham her den søde fyr der hedder Anders han kysser mig så først i panden, og bagefter på munden.

Han er virkelig sød, og dagen efter skrev vi sammen hele dagen, han spørger om jeg ikke snart kommer og besøger ham, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg kan virkelig godt lide ham her fyren men, jeg ved ikke hvordan han har det, han har sagt at han synes min alder var lidt ung men det gik, men vi har ikke skrevet om kysset eller noget, men da vi skrev sammen aften efter vi havde kysset der skrev han han hele tiden jeg skulle komme, og når jeg skrev jeg ikke kunne fordi jeg skulle noget andet, så skrev han bare øv, men så kom imorgen og sådan noget. (det skal lige siges jeg faktisk skulle noget, men ville rigtig gerne se ham).

Da jeg skrev jeg lige ville finde ud af om jeg kunne være sammen så skrev han " Okay musen ;-) " Men det behøver jo ikke betyde noget overhovedet!! undskyld men jeg er bare så forvirret!! Han bor omkring 2 timer væk fra mig, men jeg skal på landbrugsskole ca. 25 minutter væk fra hvor han bor! Men jeg tør ikke fortælle ham at jeg skal på landbrugsskole, fordi han er en storby menneske, så jeg er bange for han ikke gider mig mere så... Jeg ved godt at så siger alle folk jamen så er han jo ikke noget for dig, men jo alt andet passer.. Og folk de siger altid at jeg ikke er sådan en der mener om jeg skal på landbrugsskole, men det hjælper jo ikke noget, når jeg skal det..

Og hvordan kan jeg starte nogle samtaler hvis jeg ikke vil virke for disparat??
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-18T13:59:34 1
Cæcilie

Kære Lisa, 

Det lyder som om at i har haft en rigtig sjov aften. Men det er vigtig at huske på, at en sjov tur i byen, nogle gange bare er en sjov tur i byen. Så nogle gange må man skrue forventningerne lidt ned. Dog, vil jeg sige at det lyder lidt som om at han er lidt interesseret i dig, og at det måske ikke kun var en sjov tur i byen. Hvis du vil finde ud af om det var mere end en sjov tur i byen, må du blive nødt til at fortælle ham at du skal på landbrugsskole, og så se hvordan han reagerer på det.

Som dine venner siger, så er han ikke en fyr for dig, hvis han har svært ved at acceptere at du skal på landbrugsskole.

Men hvis han reagerer positivt på det, så kan du jo begynde at ses med ham, nu hvor han bor så tæt på landbrugsskolen. Og så vil det hele også virke mere naturligt, når i begynder at ses regelmæssigt.

Jeg håber at i finder ud af det sammen!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min bedste venindes kæreste...

Hejsa. For 2 måneder siden startede jeg på efterskole. Jeg har fået en rigtig god veninde, som je...

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym