Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-08-04T21:45:10: 2

Brevkassespørgsmål

Svær forelskelse


Hej. 

Jeg startede på nyt arbejde for ca 3 måneder siden. Der er den her dreng som også arbejder der, han hedder Patrick. Første gang jeg så ham var da vi havde pause sammen, jeg synes han så ret sød ud og han virkede også rigtig sød, men efter den dag, har jeg fået den her følelse i maven der bliver værre og værre for hver gang jeg ser ham, vi har snakket sammen nogen gange på arbejdet, og selvfølgelig omkring arbdejdet, men kun nogen gange korte samtaler. Han har skrevet til mig et par gange om jeg kom i byen, men ud over det har vi ikke rigtig haft kontakt.

Da jeg var i byen med mine veninder mødte jeg ham, han stod ved siden af sammen med hans venner, og pludselig gik han en hurtigt skridt hen mod mig, tog fat i min arm, og så snakkede vi lidt, han spurgte hvornår jeg kom på arbejde igen, og det svarede jeg selvfølgelig på, men før jeg vidste af det kyssede vi, jeg har ingen ide om hvor det kom fra, efter det gik vi hver til sit og der skete ikke rigtig mere. 

Jeg kan ikke gå forbi ham uden af føle mig som en 12 årig pige der er blevet forelsket for første gang, nogen gange har jeg lyst til at fortælle ham det, men jeg har ikke lyst til at føle mig dum overfor ham, jeg kender han jo knap nok. derfor synes jeg også det er mærkeligt at jeg føler sådan her. Jeg har haft en kæreste tidligere som jeg var rigtig glad for så det ikke fordi jeg aldrig har prøvet det før, men med Patrick der er det bare helt anderledes. Jeg ved simpelhen ikke hvad jeg skal gøre, min veninde har forslået af jeg kunne prøve at snakke med ham når jeg ser ham i byen, men det virker bare ikke rigtigt, jeg har ikke set ham efter vi kyssede og har heller ikke snakket med ham efter det, ud over at vi aftalte jeg skulle tage en af hans vagter på arbejdet. Jeg aner ikke hvordan jeg nogensinde skal få hans opmærksomhed. Jeg håber virkelig du kan hjælpe mig ud af mit problem og fortælle hvad jeg kan gøre ved min forelskelse. 


Kærlig hilsen Kathrine
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-11T23:55:37 1
Line
Hej Kathrine!

Først og fremmest vil jeg sige, at du ikke kan være helt uinteressant for ham, efter som han hiver fat i dig i byen og derefter vælger at kysse dig. 
Du skulle måske overveje at lære ham lidt bedre at kende, inden du fortæller ham, hvordan du har det med ham. Hvis I mødes i byen igen, så kan du eventuelt skrive "Tak for i går" eller lignende, bare for at få en samtale i gang, så I kommer til at snakke om lidt mere personlige ting. Derefter kan du jo spørge ham, om I skal ses en dag, hvorefter du kan finde ud af, om han virkelig er så fantastisk. 

Din venindes råd om at fortælle ham om dine følelser, når I er i byen, synes jeg, du skulle se lidt bort fra. Ofte når man er i byen, har man drukket alkohol - og det kan hurtigt medføre, at nogle ting blive misforstået, eller at man får sagt nogle ting, som man ikke skulle have sagt. Derudover ville det vel være rart at vide, at han kan huske det hele dagen efter :) 
Jeg vil foreslå, at du fortæller ham det, når du har lært ham lidt bedre at kende, så du er sikker på, at han er som du havde forestillet dig.

- Line. 
2013-08-18T14:12:37 1
Cæcilie

Kære Kathrine, 

Det er da bare dejligt at du er blevet forelsket. Nyd det fremfor at gøre det til et problem. prøv at lade det udvikle sig naturligt, i stedet for at planlægge det hele. Selvfølgelig skal du tage kontakt til ham, så han ved at du stadig er interesseret. Men tag det stille og roligt og lad det udvikle sig, i det tempo det kommer til at udvikle sig. Du kan jo skrive til ham og sige tak for sidst og spørge ham om hvordan det går. Samtidig kan du jo spørge ham om, hvornår du ser ham igen.

Man kan hurtigt komme til at gå i selvsving, og køre sig selv op i en spids når man bliver vild med én. Derfor er det vigtig at slå koldt vand i blodet og lade det stå lidt til.


Jeg håber at i finder ud af det sammen. Al held og lykke herfra! 

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym