Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-08-08T00:36:24: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg i kontakt med hende


Hej brevkasse. 

Jeg er en dreng på 14 og jeg tror jeg er blevet ret forelsket i en pige fra d klassen( går selv i A) selvom jeg ikke kender hende særlig godt. Jeg har kun snakket med hende et par gange i bussen som vi en sjælden gang imellem tager sammen tilfældigt og skrevet lidt med hende over facebook. Jeg synes dog altid at det er mig der forsøger at tage kontakt så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre???? 

Hjælp mig tak!!!!!!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-08T20:57:41 1
Karen
Hej aaaaaaaaa.

Du skal blive ved at vise, at du vil snakke med hende. 

Den som du er forelsket i. Hun ved ikke hvordan du har det eller at du føler at du kun tage kontakt til hende. I kunne måske prøve at lave noget sammen eller snakke sammen med til et halbal eller en privat fest (undgå at blive meget fuld, for ingen gider at taler med den person som er mega fuld) 

Hvad kan hun lide at lave i fritid og prøv at tal med hun omkring det som hun kan lide at lave. Hvis du ikke ved det, så prøv at spørg hende. 

Jeg håber, at det her kunne hjælpe dig, ellers skriv til os igen :) 

Kram Karen :)
2013-08-11T23:07:21 1
Line
Hej du! 
Jeg synes helt sikkert, du skal prøve at komme i kontakt med hende lidt endnu. Hvis hun virker glad og positiv, når du skriver med hende over Facebook, og når du snakker med hende i bussen, så skal du da klart se, om det ikke kan udvikle sig. 
Der kan jo være flere grunde til, at hun ikke kontakter dig, og du dermed føler, at det er dig, der altid er den første til at skrive til hende. Måske har hun travlt for tiden? 
Du kan jo eventuelt spørge hende, om hun har lyst til at ses en dag - dermed finder du også ud af, om hun måske har det på samme måde som dig. 

- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym