Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-08-09T16:25:57: 1

Brevkassespørgsmål

Glemme eller handle


Hej TheLove!

Jeg har altså aldrig prøvet at indsende spørgsmål før, så det er lidt nyt for mig. Jeg fik bare lyst til at skrive ind, da jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal gøre ved 'situationen'. :)
For ca. en uge siden var jeg i byen med nogle venner, og vi mødte nogle fyre, der var et par år ældre end os. En af dem syntes jeg var virkelig virkelig sød. Vi snakkede i lang tid - senere tog vi alle videre hjem til dem, hvor vi bare hyggede og drak øl. Vi var selvfølgelig alle lidt fulde! Ham fyren var virkelig speciel, syntes jeg. Han blev ved med at give komplimenter, og jeg følte, at jeg mig virkelig glad og tryg i hans selskab, selvom vi ikke kendte hinanden så godt. Det, at han var lidt ældre, synes jeg var dejligt, og jeg kunne mærke modenheden, når han kyssede og rørte ved mig. Han sagde, jeg var dejlig og fantastisk - og selvfølgelig kan fuldhed godt overdrive, men alligevel.. Han spurgte også om mit nummer. Dog afviste jeg ham lidt, når han lagde op til sex. Det kunne jeg ikke helt overskue. Det kunne jeg godt mærke, at han blev lidt irriteret over, og måske følte sig afvist. Det ændrede lidt på stemningen. Men kunne ikke rigtig få mig selv til det. Senere tog vi hjem til os selv, mig og vennerne, og jeg har simpelthen ikke kunne få ham ud af hovedet siden. Han gjorde virkelig et indtryk på mig, det at han var lidt ældre gjorde noget ved mig! Problemet er, at han ikke har kontaktet mig eller noget. Og jeg er faktisk virkelig skuffet.. Jeg har selv skrevet til ham, men han har ikke svaret. Tror I det er sådan en engangsoplevelse? Skal jeg bare glemme ham, han har jo ikke rigtig kontaktet mig? På den anden side.. Det kan jeg bare slet ikke. Han var simpelthen så sød og spændende...!

Kh Krebsen
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-12T21:28:05 1
Karen
Hej krebsen,

Det lyder lidt træls, men det lyder lidt som om at han kun ville have en ting ud af dig og det var sex. 

Jeg vil sige, at du kan finde bedre selvom det ikke føles sådan lige nu. 
Jeg synes at det var god, at du sagde nej til sex på første dag man kender en. Jeg har prøvet det før og det er ikke noget som jeg vil prøve igen. 

Jeg håber at det kunne hjælpe dig lidt.

Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym