Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-08-10T22:14:40: 1

Brevkassespørgsmål

Skal jeg skrive?


Hej Thelove det er nok et lidt dumt spørgsmål, men jeg bliver nød til at få et råd til det her.
Der er en dreng som jeg har været lun på et siden januar vi kendte hinanden før og har også været lun på ham før i tiden, men han er min eks kærestes gamle bedste ven. vi var begyndt at skrive sammen et par uger efter jeg jeg havde slået op med min eks, jeg vidste godt det var forkert af mig vi flirtede ikke eller noget, men min eks er meget meget følsom og elskede mig rigtig meget, og han fandt så ud af det, og de blev lidt uvenner o.s.v vi har ikke skrevet siden men jeg så ham så tit og kendte også hinanden gennem min venindes storesøster. Men så har jeg fået at vide han havde sagt alt det der med min eks til sin ven efter 5-6 måneder og det synes jeg var lidt halv mærkeligt da hans ven havde sagt nogle hentydninger til min veninde om "nu kunne mit chush få mig for sig selv" fordi min eks tog på efterskole og der havde han en kæreste, men han synes nu stadig jeg er sød. Men jeg kan ikke finde ud af om noget af det overhovedet passer, eller om han ser mig på den måde, og nu er han taget på efterskole. Jeg ved ikke om jeg bare skal skrive til ham om det er rigtigt og sige held og lykke med alt det andet??

Undkyld for den lange forklaring..
Tak forhånd:)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-15T10:41:40 1
Charlotte
Hej den forvirrede pige

Her er ingen dumme spørgsmål, alle kan have brug for at snakke om de ting de går og bøvler med!
Det er altid en god ide at snakke om tingene og spørge om det man gerne vil vide. Drenge er ikke så fantastisk gode til at læse hvad piger gerne vil, så du må fortælle ham det hvis du vil have noget ud af ham. Spørg ham direkte hvad han synes om dig og hvad der er sandt og ikke sandt.
Det kan også være at han holder tilbage fordi du trods alt har været kærester med hans bedste ven. Det plejer ikke at være særligt godt for et venne-forhold hvis den ene skal være kærester med den andens eks-kæreste - især ikke hvis du også har været uvenner med din eks.

Men mit bedste råd er altså at snakke med ham du er lun på - for så kommer man altså længst.

Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym