Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2013-08-22T15:47:01: 2

Brevkassespørgsmål

crush ignorer mig


hej jeg er en pige på 15. og har nogle problemer med en dreng. vi går i samme klasse og har været små kærester en gang i februar men vi gik fra hinanden efter 2 tage. han sagde han stadig elskede mig en skulle have noget ¨tid nu er der så gået et halvt år. han ignore mig hele tiden, vil ikke svare mig, men jeg kan mærke hans blik i ryggen hele tiden, som om han holder øje med mig. jeg er stadig vild for elsket i ham og vil vildt gerne have ham tilbage men mine venner sige Nej efter som han knuste mig hjerte.
men nu sidder vi ved siden af hinanden i skolen.

hjælp mig, vil vildt gerne have ham tilbage. hvordan får jeg en snak igang eller bare at han snakker med mig :(
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-04T22:00:17 1
Charlotte
Hej,

Mit bedste råd er altså bare at snakke med ham. Hvis man vil snakke med nogen som ikke snakker til en, så bliver man jo selv nødt til at tage initiativet. Sig til ham hvordan du føler og at det altså gør dig ked af det at han ignorerer dig. Man skal altid kunne tilgive folk og give dem ekstra chancer, men man skal også huske at nok er nok.
Håber på det bedste for dig

Charlotte
2013-09-05T10:12:09 1
Cecilie
Hej Trunte.

Det lyder ikke umiddelbart som om han er interesseret i at få et forhold op at køre igen. Et forhold på to dage er bestemt ikke meget og det er tidligt at sige man elsker hinanden, da der ligger meget i de ord. Men i og med der er gået et halvt år, han ignorer dig og ikke svarer, lyder det til han er kommet videre. Dine veninder siger også de synes du skal lade være med at holde fast i ham, fordi han ikke er god for dig. Det er godt nogle gange at lytte til sine veninder, fordi de kan se ting udefra som man ikke selv kan. 

Jeg kan godt forstå du ønsker ham tilbage, men mit råd vil være, at du skal lade det ligge og se at komme videre, han er ikke det værd.
MEN hvis du inderligt ønsker svar fra ham om hvad der sker, synes jeg du skal tage fat i ham på et tidspunkt og sige hvad du føler og så må han reagere på det. Og det er vigtigt at du gør det ansigt til ansigt og ikke over sms, for at han ikke bare kan løbe fra det og ignorer dig.
Jeg håber at du kan bruge mit svar, selvom det nok ikke var det svar du håbede på. 

- Cecilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym