Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-08-23T12:07:12: 2

Brevkassespørgsmål

Den der kollega


heej. 

jeg har haft noget med en kollega i en 3-4 måneder hvor efter han pludselig stoppede det. var egentlig afklaret og da jeg har svært ved at få følelser med ind over var det ikke den store hjerte sorg jeg gennemgik efterfølgende. nu tror jeg dog at jeg alligevel har haft flere følelser inden over end jeg selv lige umiddelbart var klar over :( 

vi er lige pt. igang med at kunne finde ud af at snakke igen og der er ofte jeg mistolker signaler og samtaler, jo nok fordi jeg har haft flere følelser end hvad jeg var bevidst om... er vores kommunikation ikke så god. jeg ved godt jeg burde fortælle ham det, men frygten for at vores kommunikation bliver dårligere trykker ekstremt i baghovedet... jeg har et godt forhold til hele los familios og er ærgerlig over at mine daglige besøg er blevet skiftet ud med misforståede sms samtaler.. ): 

what to do? er der nogle der har stået i samme situation.?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-26T00:32:49 1
Line
Hej fortvivlede hunkøn!

Den situation, du er i, er der sikkert en hel del, der kan ligge genkendende til. Det med følelser kan være en meget besværlig ting, da man mange gange først opdager, hvordan man har det med en person, når det er slut. 

Du burde måske fortælle ham, hvad du føler for ham, ja. Selvom der er en chance for, at jeres forhold til hinanden bliver meget mærkeligt, så kan det jo ikke komme som nogen stor overraskelse for ham, når I har haft noget i 3-4 måneder. Hvis han tværtimod ikke har nogen anelse om det, er det stadig en fornuftig idé at fortælle ham det, i og med at han måske tænker lidt mere over de signaler, han sender til dig. Måske gør han det bevidst, ellers ligger han ikke mærke til de samme ting som du gør. Men i hvert fald kan han skrue lidt ned for det, hvis han mener, at I skal holde det på et venneplan - ellers virkede hans mission om, at få dig til at se hans små signaler. 


Jeg håber, det hele løser sig, og at I stadig kan have en god kontakt - lige meget om det er som venner eller mere end det... :)

- Line.  
2013-09-02T21:17:24 1
Karen
Hej med dig.

At tale sammen kan virkelig hjælpe i forhold til dine følelser. Men tag det stille og roligt, siden i skal lige blive gode igen. Han skal ikke jo blive skræmt væk med det samme, så stille og roligt ville være godt for jer. Jeg håber at du kan se at tale om det hjælper på det hele. 


At være ærlig og lige ud hvordan man har det kan klare næsten altid.
Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym