Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3482 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2013-08-23T12:07:12: 2

Brevkassespørgsmål

Den der kollega


heej. 

jeg har haft noget med en kollega i en 3-4 måneder hvor efter han pludselig stoppede det. var egentlig afklaret og da jeg har svært ved at få følelser med ind over var det ikke den store hjerte sorg jeg gennemgik efterfølgende. nu tror jeg dog at jeg alligevel har haft flere følelser inden over end jeg selv lige umiddelbart var klar over :( 

vi er lige pt. igang med at kunne finde ud af at snakke igen og der er ofte jeg mistolker signaler og samtaler, jo nok fordi jeg har haft flere følelser end hvad jeg var bevidst om... er vores kommunikation ikke så god. jeg ved godt jeg burde fortælle ham det, men frygten for at vores kommunikation bliver dårligere trykker ekstremt i baghovedet... jeg har et godt forhold til hele los familios og er ærgerlig over at mine daglige besøg er blevet skiftet ud med misforståede sms samtaler.. ): 

what to do? er der nogle der har stået i samme situation.?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-08-26T00:32:49 1
Line
Hej fortvivlede hunkøn!

Den situation, du er i, er der sikkert en hel del, der kan ligge genkendende til. Det med følelser kan være en meget besværlig ting, da man mange gange først opdager, hvordan man har det med en person, når det er slut. 

Du burde måske fortælle ham, hvad du føler for ham, ja. Selvom der er en chance for, at jeres forhold til hinanden bliver meget mærkeligt, så kan det jo ikke komme som nogen stor overraskelse for ham, når I har haft noget i 3-4 måneder. Hvis han tværtimod ikke har nogen anelse om det, er det stadig en fornuftig idé at fortælle ham det, i og med at han måske tænker lidt mere over de signaler, han sender til dig. Måske gør han det bevidst, ellers ligger han ikke mærke til de samme ting som du gør. Men i hvert fald kan han skrue lidt ned for det, hvis han mener, at I skal holde det på et venneplan - ellers virkede hans mission om, at få dig til at se hans små signaler. 


Jeg håber, det hele løser sig, og at I stadig kan have en god kontakt - lige meget om det er som venner eller mere end det... :)

- Line.  
2013-09-02T21:17:24 1
Karen
Hej med dig.

At tale sammen kan virkelig hjælpe i forhold til dine følelser. Men tag det stille og roligt, siden i skal lige blive gode igen. Han skal ikke jo blive skræmt væk med det samme, så stille og roligt ville være godt for jer. Jeg håber at du kan se at tale om det hjælper på det hele. 


At være ærlig og lige ud hvordan man har det kan klare næsten altid.
Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym