Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-09-01T12:02:08: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad vil han?


Er en pige på 16 år, som startede på efterskole for ca. 3 uger siden. På efterskolen mødte jeg den her dreng. I starten fjollede vi rundt sammen, prikkede til hinanden, skrev sammen, smådrillede hinanden og sådan. Da det havde stået på i en uge, begyndte vi at lægge lidt flere følelser i. Jeg gav ham massage, og han spillede guitar for mig, top romantisk! Så en dag, da vi var kommet hjem fra en tur, havde vi 4 timers fri, hvor vi kunne gøre hvad vi ville. Kan ikke huske hvordan det skete, men han endte i hvert fald oppe i min seng. Bor sammen med 3 andre piger, men har en hemseseng, så man kan ikke rigtig se derop, så vi var godt skjult. Det endte med, at vi lå deroppe lige til vi skulle spise, hvilket så var 4 timer. I starten kildede vi bare hinanden, og fjollede lidt rundt. Men så pludselig blev det mere intimt. Vi flettede fingre og ben, rørte lidt hist og her og lå helt tæt. Resten af ugen skrev vi sammen hver dag, og aftalte at mødes ved mig op til flere gange. Så kom tiden, hvor vi skulle på forlænget weekend. Vi skrev ikke sammen hele weekend, og da vi kom op på skolen igen om mandagen, var det hele bare lidt underligt. Skrev til ham 3 gange i løbet af ugen, men vores samtaler døde hurtigt ud, og det var som om han ikke rigtig tog initiativ til at skrive til mig. I starten af ugen smilede vi, når vi mødes, satte os sammen i timerne og sådan. En dag skulle vi så se film i timen, vi sad sammen og han sad også på samme tid ved siden af en anden pige. Filmen var enormt kedelig og folk begyndte at læne sig op ad hinanden. Han havde to muligheder, og han vælger så at læne sig op af den her anden pige. Følte et stik af jalousi, og følte mig på en måde trådt på. For jeg var begyndt at få følelser for ham. Samme uge begyndte han at give mange af de andre piger opmærksomhed, følte mig på en måde glemt. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg bruge mere tid på, at få hans opmærksomhed, og hvis ja hvordan? Kan jo ikke bare lige glemme ham, når vi går på samme efterskole, og jeg tror jeg er blevet meget vild med ham, selvom vi ikke har kendt hinanden så længe. Kunne virkelig godt bruge nogle råd, og jeg håber at jeg gav et godt nok indblik i min situation! Tak på forhånd.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-15T22:58:20 1
Amalie
Kære Katrine,

Du gav et super godt indblik i, hvordan det er at være dig lige nu. Jeg kan sagtens sætte mig i dit sted. 
Det kan være super svært at sætte sig ind, hvordan den anden part tænker.. Og med det mener jeg, at han nok også undre sig lidt over, hvor du står henne i alt det her..

Udfra den måde du beskriver ham på kan man som jeg ser det tolke det på to forskellige måder. 1. at han prøver dine grænser lidt af ved at give nogle andre piger opmærksomhed, så du på den måde bliver jaloux. Eller 2. at han ikke har lagt det samme i det, som du har.
Den eneste måde du kan finde ud af, hvordan han har det med dig er ved at snakke med ham om det, så det vil jeg helt klart råde dig til at gøre.

Skriv til ham om han ikke har lyst til at lave et eller andet med dig og så se hvordan situationen udvikler sig. Med tiden er jeg helt sikker på, at du nok skal finde ud af noget :-)

Men husk på en ting; det kan være svært at have et forhold på en efterskole. Både fordi at man kommer så tæt på hinanden allesammen og det kan simpelhent give så meget drama, men det er ikke mindst også rigtig svært når året slutter og man igen er spredt. 

Med venlig hilsen
Camilla Petersen
2013-09-16T15:33:53 1
Charlotte
Hej Katrine

Det der med forelskelse og følelser er altså aldrig helt nemt! Det bedste ville jo være at snakke med ham - han er jo den bedste kilde til hvad der foregår oppe i hans hoved ;)
For mig kunne det godt lyde lidt som om han har brugt dig lidt som "springbræt" - i er startet et nyt sted og han er måske lidt genert, men du viste interesse og efterhånden får han bygget lidt selvtillid op.
Men det har jeg jo altså på ingen måde mulighed for at vide så meget om.
Så nu kan du enten bare tænke "nå, han er bare en lort" eller du kan spørge ham direkte hvad der foregår!

Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym