Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-09-03T16:39:37: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan gør jeg? <3


Ja mit spørgsmål er måske lidt underligt, men har det virkelig svært med at flirte og sådan.. Hver gang en dreng kommer hen til mig og laver sjov, bliver jeg helt pinlig over det selvom jeg gerne vil have det.. Ved ikke hvordan jeg skal gøre for har set mange sød bl.a. i min klasse og en af dem er der noget tror jeg nok.. Men hvordan gør jeg synes det er så svært og ville ønske jeg havde lidt mere selvtillid!

Er ikke den sådan mest stille ligger sådan imellem det hele, men hvad gør jeg. kender i det? Har i nogle ideer? Det ville hjælpe helt vildt :) 

AnonymeMig:*
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-08T14:37:57 1
Line
Hej AnonymeDig,

Spring ud i det! Kom ud over dine egne grænser og tag chancen. Hvis en fyr kommen hen til dig og virker interesseret, skal du ikke være bange for at flirte med ham. Det er helt forståeligt, at du ikke føler dig tryg ved det, hvis du også er en smule genert i forvejen - men du har intet at tabe. 

Du fortryder sikkert hver gang, du har afvist en dreng, når han kom hen til dig, og det er jo helt vildt ærgerligt. 
Prøv og spring ud i det, det vil helt sikkert booste din selvtillid, når du finder ud af, at det faktisk ikke er så slemt alligevel!
Jeg håber, du kunne bruge min svar.

- Line. 
2013-09-13T21:31:00 1
Karen
hej AnonymeMig,

Jeg ved at det er rigtigt svært i starten, men jeg er sikker på at du nok skal lære det :)

Jeg fundet den her guide, som måske kanhjælpe dig:
http://woman.dk/article/35147-din-store-guide-til-at-flirte

Hvis bare du viser at folk kan komme over og tale med dig, så skal de nok komme. Du kunne evt. prøve at begynde at tale med dem fra klasse, omkring hvad der sket i weekenden og spørg hvis der noget som gør du nysgerrig. Bare det at tale med andre mennesker er noget af det bedste som du kan gøre. Du lærer hurtigt hvad andre kan lide eller for den sags skyld ikke kan lide, plus at de lærer noget omkring dig på samme tid. Bare vær ærlig og brug lidt pudder, hvis du får lidt røde kinder af at tale med andre mennesker. Så kan de ikke se på dig, at du er utilpas på nogle måder.

Bare træk vejret stille og roligt, så skal det hele nok klare sig <3

Stort kram Karen :) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym