Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2013-09-06T21:07:43: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i Bedste drenge ven


Hej!
Jeg er en pige på 14 år, jeg er bedste venner med en dreng og vi har det alletiders sammen skriver sammen flere gange om dage og går i klasse sammens, vi har været venner i ca. 1 år og BEDSTEVENNER i ca. 4 måneder jeg havde følelser for ham da vi blev venner og vi var halvt kærester...eller vennekærester som vi kalde det, men vi droppede det, de vores forhold blev akavet ved det, det er nu 5 måneder siden, men mine følelser for ham gik ikke væk! Jeg er stadig rigtig rigtigt glad for ham og vil gerne være mere end venner, men er bange for at sige noget om det til ham og eller ødelægge vores venskab ved at gøre det! Jeg prøver at hentyde til det men han ser det ikke rigtigt... Hvad skal jeg gøre? Sige noget!? Lade vær? HJÆLP!!!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-22T15:12:00 1
Charlotte
Hej,

Lad os lige få det på det rene: drenge fatter ikke hentydninger. Hvis du gerne vil have at dette skal føre til noget mere må du sige det lige ud.
Nu ved jeg jo ikke hvad han går og tænker, men der er jo den mulighed at han er kommet videre eller at han lige som dig stadig går og funderer over hvad det kunne være blevet til.
Nu er i jo bedste venner og det kunne jo gå galt hvis du sagde det til ham - så jeg tænker at hvis i, i forvejen havde et akavet forhold da i var "vennekærester", så kan det måske godt gå hen og blive det igen, og det kan måske ødelægge mere end det gjorde før.
Jeg håber det hjælper lidt

Charlotte
2013-09-22T21:11:04 1
Amalie
Hejsa :-)

Der er altid en risiko ved at blive kærester med sin bedste ven, da man siger at venskab nemt kan blive til kærlighed, men kærlighed aldrig kan blive til venskab. 
Det tror jeg dog godt det kan.
Ser intet i vejen for, hvorfor du ikke skulle prøve at tage emnet op med ham igen. Sig til ham at der altså er gået noget tid nu og at dine følelser for ham bare ikke rigtig forsvinder. 
Det kaldes altså ikke at ødelægge noget, blot ærlighed. Husk det.

Held og lykke med det.

Med venlig hilsen
Camilla Petersen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym